Friday, July 24, 2009

Test Drive..

Aku sedang menge'test-drive' ini.......



....PISA milik Cik Puan Ealyie yang baru sahaja melahirkan baby. Sudah 4 hari ku cuba menggunakannya. Dan makin serasi dengan aku. Ecehhhh... nak kena pulangkan nih, kang kalo serasi sangat.. susah pulak.

Pendapat aku... PISA ini memang MALATOPPPP... memang best sangatlah. Yelah.. harganya pun malatop kan nyahhhhh. Memang ada beza dengan pam yang aku biasa gunakan.

Dan hari ini, inilah dia hasil keserasian aku dan PISA... Hasil EBM untuk sebelah B, 8 oz dalam masa 10 minit... WOWWWW!!!!!! Aku tak buat double-pump ini hari sebab mak lupa bawak extra bottle. Ngepam pun dapat sekejap ajer.. sebab ada kelas tadi...



Hmmmmm... ini PISA ekkk.. kalo pakai FS cemana pulok gayanya??? *mode berangan* :P

5 comments:

CY3.5 said...

vavavaa.. kellasss.. mak tak pernah test drive pump mahal².. mmg sepanjang bf Zeri dulu, Avent ISIS la sokmo.. freestyle 2.2K dak? PISA berapa?

Mama Adib said...

sila review FS lak yea.. tp jgn lebey2 natikan ku tergoda huhuhu

m-i-o said...

hadoi. bila la bleh merasa pakai pam mahal cenggini ekk....

mak dulu masa bli spectra 3 pun terasa perit. hihihi. tapi berbaloi!

kalo lah kudapat pam gempak gini alamatnya mengepaammmmm je la kejenya. kahkahkah :P

Sayang.Ibu said...

CY..dgn ajasu blh dapat harga FS RM1699, PISA x silap RM1400++, blh tengok kat cni http://mybreastpumpshop.blogspot.com/search/label/breastpump

Ahahahaa... MA tunggu lah bila masanya tiba..;p

MIO... tu laaa pasal indahnya dunia kalo dpt kannn...;)

ibu addin dan nasa said...

Ramai kawan2 akak guna FS... diorang selalu cakap: Alah Membeli MENANG Memakai!