Friday, July 10, 2009

Mengapa Kau Hadir???..

... sesungguhnya kehadiranmu membuatkan aku di dalam dilema. Kehadiranmu benar-benar membuatkan aku mahu duduk salah, berdiri pun salah. Setelah hampir setahun kau tiada, kemunculanmu membuatkan emosiku terganggu.
.


.


.

Dan kehadiranmu jua pastinya meranapkan impian murniku untuk bersama-sama Encik Ramadhan tanpa gangguan selama sebulan.... mencik tawwww..... Kehadiranmu jua pastinya menambah liku-liku perjalananku untuk mencapai Master dan PHD. Kenapalah kau hadir sekarang?? Tak bolehkah kau tangguhkan lagi kehadiranmu??? Huhhhhh...

.... At last... after almost a year, The Red Spot wuz back!!!! Aku sangat hampa dan merasa sakit perut sekarang.... :(


9 comments:

::Umi Sufira:: said...

Nyah, aku baca je title ko nih aku dah dapat agak dah nyah kehadiran apa?kekeke..sabar ye nyah..sama2 la kita hutang posa bulan Ramadhan nih:P

ar.nie said...

Hahaha. Takpe beb, ader possibility gak nak poser penuh. Cam daku nih, even dah period awal tahun nie, tapi still tak tetap. 6-7 minggu skali, gitu. Kdg2 seriau gak, tp, lom sampai tahap nak beli pregnancy test laa... :P

Owh, dats y laa aritue sakit2 kat nips, ekk?

hajarus said...

baru jer nak baca dah dapat agak... hehehe... sabo yer kak...

mamaDhea said...

kehkehkeh! meh laa sama2 ponteng, eh, cuti pose.. :P

aku pon pas hadif sethn+ baru si dia dtg balik.. mencik!! tp, ok juga.. dpt cuti free.. :P

masa dhea dulu, wlpon tak fully bf, lmbt juga si dia dtg balik..

Sayang.Ibu said...

mimi...bab berutang mmg syok,time bayo??? hishhh....

arnie..harap2 mcm tu laaa kan. tulah,agaknya sbb tulah my nip sakit aritu. sungguh ku tak tau..kalo nk period blh sakit nipple gitu kalo BF..;p

hajar..hahahaa...da leh agak yer..bijak..bijak...

sha...ok..ok..kalo time coti tu nanti, jom kita lepak kat Secret recipe.. aku blanja...kahkahkahhhhh
aku dulu time aina, cepat sket...8 bln dah dtg..maybe sbb aku dah tak pam time tu..

iena hamdi said...

ayooo... kira ok la setahun dia hilang... hehhehe tak per. dah lumrah kan,,.. org pompuan.. terima ajer la...

pasal Bf tu tak der masalh nyer yang.. yang penting cekal nak terus bf kan anak2 ok..

Sayang.Ibu said...

kak iena.. tulah... cuma kalo delay sampai raya lagik beshhh...hhahaahaa

azrinna said...

O cz tu agaknya nipple sakit. saya tiap kali 'dia datang' mesti nipple sakit bila pam.

Sayang.Ibu said...

azrinna... owhh begitukah??? huhuhuuuu... masak laa daku tiap kali ia dtg nanti....:(