Monday, July 13, 2009

The DVDs...

Semalam balik dari menyertai RombonganKeKulai, aku singgah ke Today untuk membeli bahan-bahan basah yang dah kehabisan di rumah. Almaklum dah 2 minggu tak balik Pontian, maka stok bahan basah habislah sudah. Selesai membeli sikit lebih kureng, kami sama-sama menuju ke kedai DVD haram yang biasa kami kunjungi, sebab stok DVD kat umah pun dah yillek. Kat cni best, sebab Mr Hubby dah biasa dengan budak yang jual tu. Jadi tiap kali memborong, beli 10 DVD.. dapat free satu.

Maka inilah hasil rembatan DVD kami...

DVD pilihan Mr Hubby...
Pastinya citer-citer ganas 18SG.. :D



DVD pilihan aku...
Haruslah cerita-cerita gediksjiwang romantik... :P

Tengok btol-btol di antara citer-citer yang aku pilih tu, terselit citer Hindustan.. kahkahkahhh..
'U Me Our Hum' lakonan Kajol dan hubbynya Ajay Devgan. Ahakssss... lama mak tak layan Hindustan macam dolu-dolu. Mak carik citer baru SRK takde pulak. Citer nih, haruslah dilayan sorang ajer.... Hubby pun tak tau mak selitkan citer nih di antara DVD yang dia beli tu... :P

Hari ni aku coti sebab mak aku p spital untuk check-up, so takde sapa nak jaga budak-budak. Hari Rabu dan Khamis nanti, aku paksa Mr Hubby half-day, sebab mak-ayah aku ada kursus perdana haji.

Hari ni, lepas masak kang, bolehlah layan citer Kajol-Ajay nih kalo tak stuck depan lappy nih... :P


2 comments:

m-i-o said...

eh tu macam ada confession of a shopaholic eh? citer tu memang lawak wokeh. aku layan dengan mr daddy. dia pn boleh ketawa bahak2 punye :P

Sayang.Ibu said...

a'aaa ada citer tu nyahhh... best ekkk... harus ku ajak mr hubby tengok ini mlm.,.