Wednesday, July 8, 2009

SERAMMM!!!!! 18SX

Kalian seram tak kalo ada orang berlainan jantina, yang bila buat discussion dengan kalian, cuba nak rapat-rapat, cakap slow-slow, ala-ala nak romantik gitu??? Lagi seram bila yang berlainan jantina tu dah kawen okehhhhh...

Pemantauan dah berakhir. Walaupun pemantauan itu sangat sukses, tapi mak sangat SERAM dengan PEMANTAU itu...
Ini bukanlah pemantauan kali pertama dengan orang yang sama, tapiiii tetap mak SERAM nyahhhh oooiiiiiiiiiiiiiiiii..............................................

9 comments:

Ealyie said...

ko kena gangguan seksual ke nyah???? pi report kat PPd nu ha.. bukan jauh no pun... hehehehe..;)

CY3.5 said...

ini dah 25SX.. ngeee..

mak pernah la dulu.. time tu belum kawen pun.. baru tunang.. tp dah keje satu ofis kan.. ada mamat ni diskas dengan mak, lain macam je.. kena jeling kaw2 dengan si dia.. ngeeee..

m-i-o said...

oiii penah oiii!

tp masa tu mak blum kawen. serius, mmg seram sejuk! nak pulak masa tgh tengok details drawing tu, tiba-tiba bila nk berpaling ke kanan terasa macam bleh berlaga pipi pulak. tak ke terloncat mak dibuatnya?!

pastu bile duduk kat bangku panjang kan...tiba2 rase macam apekehe rasa makin lama makin dekat nih? tahap penarikan magnet tu rasanya err...err...hanya boleh dipisahkan pada jarak 3 jari hantu. hish, mmg hantu betul la!

::Umi Sufira:: said...

apa yang perlu ko lakukan ialah...

lariiii dari itu mamat..bahaya nyah kalu dilayan..eee seram lak aku...;P

mamaDhea said...

ko vogeh sgt ni nyah.. tu pasal pemantau tu sukak.. ekekeke..

aku time bujang dulu penah gak laa kat opis ni.. tp, pas aku kawen takde dah..

iena hamdi said...

awat ni dear.. ehheheh sabar e...

by the way dah wat upt lom?

Sayang.Ibu said...

tu laaa nyahhhh... kang p report kang macam menabur pasir dlm priuk nasik org jer...

CY kalo ku belum kawen, logik lah kalo ada org nak wat gitu.. nih ku kan mak orang..cisss

MIO...mmg hantu kannn... nasib baik mak tak duk satu krusi panjang..leh gak mak ejas2 tadi

US..nasib baik laaa bukan nak ngadap hari2 nyah oooiiii....

sha..hah...salah akukah??? mak tak menggoda dia pun nyahhhh...;p

kak iena... hehehheee.. UPT kensel...;p

knv said...

hamput je terus.

"ni apehal cakap slow2 nih? buang tebiat nak mampus??"

kahkahkahkahkah!!

brutal bebenor!!

:P

Sayang.Ibu said...

hahhh tu laaaa... mmg ikutkan hati nak jer ku hamput.....;p