Tuesday, July 14, 2009

Special Entry To Mama Ealyie...



Di hari yang berbahagia ini, aku ingin mengucapkan Happy Birthday kepada Mama Ealyie sempena hari ulangtahunnya yang ke .................. ???? .................. biarlah rahsia... :P

Bebs.. Semoga ko mendapat keberkatan di dunia dan akhirat, semoga ko dikurniakan kebahagiaan, murah rezeki dan kesihatan yang berpanjangan hendaknya. Dengan bertambahnya usia, aku doakan agar ko menjadi the best mama untuk anak-anak ko.

All the best bebe............... :)

3 comments:

Mama Adib said...

wah wah wah, takkan wish ajer weeei mana kek untuk elly, jgn lupa post kat aku barang 2 -3 slice

mak pun nak merasa jugak ;-)

Sayang.Ibu said...

aku tunggu kek dia laa nih...;p

Ealyie said...

Wallah beb...
mak terharu nie... teharu banget..;) Terima kasih ya beb atas entry spesial mu ini..
Apa?? Ko tunggu kek haku?? Hahahaha.. sila jgn berharap hokeh, sbbnya mmg dari pagi sehinggalah ke saat ini, sepotong kek pun aku tak jumpe. Kuih bulan ada lah, nakk???? ;p