Monday, July 6, 2009

OUCHHHH!!!!

IT HURTSSS!!!!!!!! Hahhhh.. aku tak tau biler mulanya. Tapi aku prasan sabtu lps. My N***** sooooooo hurts!!! Aku rasa macam swelling pun ada. Nak kata luka, aku belek-belek takde pulak. Aku tak tau laaa pesal. Mungkin kah sebab si adik yang asik ngempeng tak hengat. Atau aktiviti pumping ku terlalu lama??? Memang kadang-kadang more than 20 minutes aku pam.

Persoalannya sampai hari nih sakit lagi. Kedua-dua belah lak tu. Waktu adik nak memulakan nenen, atau pam, huhuhuuuuu...mengerekot jari-jemari dan seluruh anggota tubuh aku menahan sakit. Dan akibatnya, dek kerana concern pasal sakit, hasil pam terus tinggal 2oz... mamfussyyyyy... makin laaaa kerap aku ngepam nak cukupkan supply. Aiyoooooo...berapa lama lagi nak tahan sakit nih... Apa aku nak buat beb???? :(

6 comments:

Nieza Ishak said...

Nak start crack tue ..

amalkan tak sebelum & selepas pump sapu dulu air susu.

Better baikkan dulu nipple sebelum melarat ..rajin2 sapu air susu kita tue ..

adesssss nieza pun cam terasa jerk sakit tue ...

ar.nie said...

Intan,
Kalau aku kena sore nips, takat sapu air SI nie mmg tak jalan. Kena letak Bephanten jugak.

BTW, ntah2, preggie tak? :D

Ealyie said...

Ko nak aku punya Purelan dulu ke beb? ;)

Sayang.Ibu said...

nieza.. oo nak start crack ek gitu.. b4 nih x laa sapu susu..pasni buat laaa.. aduss..mmg sakit...

arnie... nak carik laa bephanten tu..
hah??? preggie??? idok lerrrr..... ku dah pasang jerangkap samar baek punyeeee nyahhhh...;p

ely... hekhekkk...kalo ku x nyempat2 nak p beli

Nanak said...

u better go to c doc..nanti melarat o.

Sayang.Ibu said...

dr?? nanti dulu laa... malu youuuuu...hehheheee...skang try letak krim bisophenol.. eh..apsal aku tulis bisophenol?? kahkahkahhh...krim bephanten, kalo x baik... br jumpak dr ler...uhuhuuuu