Monday, July 27, 2009

Kursus Membina Blog... :P

Esok aku diarahkan untuk menyertai satu kursus yang diberi nama...
Kursus Membina BLOG
Tak ada sesiapa pun kat skolah yang tahu kewujudan blog aku nih. Aku dah cakap, aku tammo p... suruh laaa orang lain... Saya tak pandai... :P

Tapi nampaknya pentadbiran tak nampak orang lain lagik, jadik mak redha jek laaaa p kursus tu.. ahahhaaaa...

Ok jugak laaaa kannnn... mendalami lagi pembinaan blog nih... Tapi harap-harap bior laaa ada mende baru yang boleh mak blajo, kalo tak kang... keje mak asik bukak blog orang, update blog sendirik, ym'ing, window-online-sopping... Tak pun kang mak je yang bagi kursus... kahkahkahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......... :D

7 comments:

~ Ibu ZAAZ ~ said...

uit...ada ek kursus yang cenggitu? klakar la pulak.

awak je la bagi kursus kat sekolah...at least ada gak markah tambahan untuk prestasi...kalau derang nak bagi la kannn.

Mommy Lyna said...

Hahaha. Tol tu. Akak jela bg kursus tu!

Zety Zin said...

uiks apakah motif hantar cikgu ke kursus begitu ek? nak buat blog untuk sekolah ke?

Mama Adib said...

ngeh-ngeh, ko cakap kat cikgu besar ko, saya dah ada blog snrik laaaa, nak tenguk jemput la masuk ahak.*wink*

Sayang.Ibu said...

ibu zaaz... huhuuuuuu.. ku malu laa nak bg kursus...segan kat cikgu2 senior tu...;p

mommy lyna.. hahahaaa... xpe xpe kite dengo jek apa isi kursus nihhh

ZZ.. mcm tu lah lebih kurang. PPD skang kalo blh nak semua skolah ada laman web sendiri. Jadi cara senang nak wat laman web,pakai blog... pasni kalo mak buat blog skolah... you alll jemput laaa jengah yer...kwangkwangkwangggg

MA... hishhh.. xleh nyahhh.. blog mak x leh reveal.. kang nak ngumpat2 gosip pun susah nyahhhh

~ As ~ said...

klau ada benda baru... blh ajar kitorang gak...

Anonymous said...

jarrard http://cciworldwide.org/members/Bariatric-Surgery.aspx boxmeer http://cciworldwide.org/members/Electric-Blankets.aspx dolan http://gotuc.net/members/Furnace-Filters/default.aspx vigilance http://gotuc.net/members/Vending-Machines/default.aspx cracked http://gotuc.net/members/Kitchen-Cabinets/default.aspx surgeons http://gotuc.net/members/Slipcovers/default.aspx ftsnop http://gotuc.net/members/Polar-Heart-Rate-Monitors/default.aspx peppered http://gotuc.net/members/Popcorn-Machines/default.aspx recapture http://gotuc.net/members/Garage-Door-Openers/default.aspx masks http://gotuc.net/members/Area-Rugs/default.aspx waking http://gotuc.net/members/Omeprazole/default.aspx balsari http://gotuc.net/members/Vacuum-Cleaners/default.aspx saints