Wednesday, June 3, 2009

Warna-Warni...

Aku sangat suka dengan eye-shadow special edition keluaran Body Shop yang ini...







Terdapat 5 deretan warna-warna yang memang menjadi warna asas untuk ku pakai sehari-hari. Sangat puas hati. Aku rasa sekarang dah tak ada kot. Aku beli last 2 months. Harganya RM80++, really worth it!!! =D>

4 comments:

Ms Lola said...

Oh, ada nmpk ni semlm... Cute casing

Sayang.Ibu said...

yaaa btoll..casingnya juga menjadi daya penarikku membeli..;p

~ As ~ said...

apasal tak de lagi???

Sayang.Ibu said...

sbb masa aku beli tu,SA tu kata nih limited edition. Tapi x tau laa body shop tpt lain. Tu kat KL cik lola masih jumpa lg. ko tengok laa kt sabah..