Tuesday, June 23, 2009

Bulan Kelahiran & Sifat Anda...

Mungkin dah ramai yang ambil kuiz nih kat Facebook, tapi aku baru terhegeh-hegeh nak buat sebab agak mandom arinih.

Jadi resultnya seperti berikut...

MEI

* Keras hati & degil.
* Kuat semangat & bermotivasi tinggi.
* Pemikiran yang tajam.
* Mudah marah apabila tidak dikawal.
* Pandai menarik hati & perhatian orang lain .
* Perasaan yang amat mendalam.
* Cantik dari segi mental & fizikal.
* Tidak perlu dimotivasikan.
* Tetap pendirian, tetapi mudah dipengaruhi oleh orang lain.
* Mudah dipujuk.
* Bersikap sistematik (otak kiri).
* Suka berangan.
* Kuat daya firasat memahami apa yang terlintas di hati orang lain tanpa diberitahu.
* Bahagian telinga & leher mudah diserang penyakit.
* Daya khayalan yang tinggi.
* Permikiran yang tajam.
* Pandai berdebat.
* Fizikal yang baik.
* Kelemahan sistem pernafasan.
* Suka sastera, seni & muzik serta melancong.
* Tidak berapa suka duduk di rumah.
* Tidak boleh duduk diam.
* Tidak punya ramai anak.
* Rajin dan bersemangat tinggi.
* Agak boros

Dan aku rasa macam very near to accurate lah kesemua sifat-sifat tu dengan aku. Mak paling sukak point yang ke-7.. kahkahkahhhhh.......... :P

7 comments:

Mama hafiy said...

kah kah kah mak pun suka yg no-7 tuh.

::Umi Sufira:: said...

kahkahkah...kasik can la ko ditimpa perasaan...:)maknanya orang lahir bulan 5 ni cantik2 belaka nih!:)

BTW, memang ko cantiik pon..:)

Zety Zin said...

ohh... ni kena dengan anak2 aku nih. dua2 bulan mei. hehe.

Sayang.Ibu said...

sukak kan mama hafiy, mama hafiy pun bln mei ekk.. bp hb?? :P

mimi.. mak mmg prasan nih nyahhh... kahkahkahhhh.. jadik ko pasni sila branak bln 5... ;p

ZZ.. sudah pasti anak2 mu cantik & hensem..hahahaaa...

~ As ~ said...

Cikgu Intan, add la saya kat FB..blh order tempe... (Azmah Amir)

hajarus said...

wah banyak persamaan ni... hajar pun lahir bulan mei... uiissshh bestnyer resultnyer... ahak...

Sayang.Ibu said...

as..nnt ku add ekkk.. siyes ko nak tempe nih?

hajar.. wahahhaa sama jugak ker.. best kan...;p