Monday, June 22, 2009

Santai...

Ini aktiviti Aina sepanjang cuti sekolah dua minggu yang lalu. Aku boleh gelarkan 'Sesi Pembelajaran Santai'. Aktiviti nih biasanya waktu pagi, time aku sibuk-sibuk masak, kemas umah dan buat segala keje yang biasa kat umah lah...

Oraittt... santai.. tengok CD 123..


Bila ada sesi nyanyian, haruslah join sekaki.. :P


Oppsss.. nampak ibu jadik 'papparazi'.. ahahahhaa


Ini pula di malam hari...
Bagi adik kelas 'tuisyen'.. hahahahaaa........


Dua minggu mengajar Aina mengenal nombor 1-10, Alhamdulillah, Aina sudah mengenal 1-10 english and BM version. Dan juga sikit-sikit 11-20.. tapi tak lancar lagik. Tak pe, yang penting 1-10 udah lulus!!! Dan seperti biasa kekdah yang mak guna, CD Brainy Baby, diikuti denganflash card... :)

1 comment:

::Umi Sufira:: said...

Syaura pun suka layan TV sambil baring gitu....haih..kadang sampai tertido;P