Tuesday, June 23, 2009

Claim... :D

Inilah hasil 'claim' aku minggu lepas... :P


Seperti biasa nyahhh, 'claim' haruslah lebih dari yang sepatutnya... :D

Ini kire first time aku beli listip Bobby Brown nih. Testimoni aku, ku sangat sukak sebab colornya yang mabeles, tahan lama dan moist.. tak mengeringkan bibir aku. Jika nak dibandingkan dengan MAC, memang BB nih lagi best ler.. Kalo MAC, agak mengeringkan bibir sepertimana yang turut diakui oleh rakan semeroyananku. Jadi nyah sekelian, compared to MAC, better buy BB listip lah.. cewahhh.. kena saman aku ngan MAC kang.

BTW.. the color is 'sandwash pink'. Sangat cantik di mata aku. Banyak sangat kaler yang menarik di mata aku, tapi sebab claim untuk satu aje, maka satu jek laaaa yang dapek dirembat.

Pesanan pihak penaja, "Kalo ilang lagi nih, takde claim, claim yerrr..."
Hahahaaa... iyerlah Incik Suami. Ku pun dah amik iktibar dari kejadian lepas. Apapun... Tengkiu laling, lebiu... ahahahhahaaa... :P


6 comments:

Mummy Dasy said...

Lawa colornye

Nanak said...

sila jg bebaik ok..hehe

~ As ~ said...

agaknye tak de claim pun mmg beli gak...

Sayang.Ibu said...

mummy dasy.. mmg lawo...

nanak.. sudah pasti!! :)

as..ahahahaaaa... kalo xde claim, lmbt sket laaa..ada claim laaagggiiii lajuuu...;p

mamaDhea said...

tukar selera laa nih.. hehe..

Sayang.Ibu said...

x leh slalu nyahhh..kang cedera parah poket makkk