Thursday, June 4, 2009

Now U See, Now U Don't...

Now u see....




Now u Don't!!!





Eh.. ada pulak yang nak menempel di situ... :D




Now u see it here... :P




Yaaaa... Itu semua gara-gara budak tecit yang ini.....



Pantang nampak table runner tu terletak elok atas meja, dengan penuh kesungguhan si kecik-comeyku yang sorang tu akan berusaha gigih menariknya bersama-sama dengan bunga itu. Sebab dah berpuluh-puluh kali aku dok betulkan sehari, sampai dah letih.. /floor
Last-last aku give-up. Ok lorrr dikkkk.. ibu alihkan atas TV.. kalo terer tarik laaaa!!!!! /wahaha
Skang itu meja sudah kosong, aku pun senang nak berblogging kat situ... :P
Memang laaa tawww, kalo ada budak kecik nih... nak menghias rumah begitu mencabar sekali. Nanti adik beso sket lagi, test laaaa nak tarik-tarik barang ibu... siappp ibu bababbbb okehhhh.. nih kecik, tak paham mende, takpe.. ibu kasik can... /XD

7 comments:

::Umi Sufira:: said...

Ya ampun nyah..kekeke..aku dah dua kali alami..la ni sufia macam dah reti sikit kalau kita marah dia..tapi still takleh letak sepah2 lagi...kekeke..;P

Sayang.Ibu said...

tu laa psl nyahhh... tunggu dia beso sket, mmg aku babab je..mcm si kakak tu,mmg x brani usik brg2 aku... ;p

mamaDhea said...

dhea tu aku babab pon wat dek jer, buleh? sabau je laa kan.. nak tunggu aku menyinga barulah dia, 'ye laa ye laa, dhea simpan laa nih'

Mama Adib said...

kah kah kah, sabar laa nyah yea, tunggu dia faham, mesti ok punya muah muah muah

Sayang.Ibu said...

sha..hahahaa... biasa aarr tu budak2 nyahhh.. aina pon kengkadang ada gak time ketegaq nyer...

mama adib.. mmg sabo laaa nih nyahhh...:X

~ As ~ said...

aku plg takut nnt anak aku pndai lukis dinding la pl... aduhhh

Sayang.Ibu said...

fuhhh..nasib baik anak aku tau pen tu gunanya untuk conteng atas kertas...