Saturday, June 27, 2009

Cr3dit To...

Inilah hasil watermark pertama saya.



Tapi tulisannya macam lagi best kalo dibesokan sikit kot.. ke ok je beso tu?? Hmmm....

Ini adalah gambar-gambar anak dara saya semasa lawatan sambil belajar kami ke Zoo Johor lewat 2 minggu yang lalu.

Credit to Umi Sufira di atas tutorial secara live in concert menerusi telefon kepada saya walopun sedang sibuk dengan acara sukaneka kemas-mengemasnya. Million thanks nyahhhh...

Juga tidak lupa kepada CY3.5, di atas tutorial on-blognya tentang 'no right click', saya sudah berjaya mengaplikasikannya di blog syok-sendiri ini. Million thanks jua untuk mu CY3.5

Seronok berblog sebab, punyai ramai kawan-kawan blog yang bijak dan tiba-tiba saya jadik orang yang bijak buat itu dan ini di lappy. Tidaklah hanya terhad dengan menggunakan Words, Excell sahaja... :D

8 comments:

::Umi Sufira:: said...

No hal nyah...ko pun telah tulun aku buat emoticon...kira kasih berbalas sayang ler nih..kekeke...amboi..apsal gambar zoo johor tuh nampak malatopss nyah...walaupon zoo johor itu pada zahirnya...;P

Sayang.Ibu said...

ahahahaaa...gambo zoo malatops kah??? mungkin sbb model2 yg dlm gambo tu x??? kahkahkahhhh....
X de lah nyahhh.. aku amik gambo kat port2 yg malatops jek. Mak promote zoo jb separuh nih..walopun x best..;p

puterikiut said...

intan, share2 la ilmu tu.. :)

Nanak said...

ajarin gue dong..aku sih nggak tau cara2ny deh..

Sayang.Ibu said...

nieta & nanak... mau ilmu yg mana tu???

CY3.5 said...

abis la org makan hati takley nak right click lepas ni.. ngeee..

Sayang.Ibu said...

hahahhaaa...CY, nasib makan hati..ada orang tu makan tulang hari2... =>dialog aper nih??? ;p

mirah said...

oh mirah pun baru nak belajar ni.. bagilah tutorial sket..heheh..