Sunday, August 2, 2009

Hari Ini Hari Ahad...

... aku baru lepas membuat servis rumah secara all-out, seperti yang biasa dibuat jika tidak balik kampung hubby. Habis servis umah, mengerjakan CD adik pulak. Hari ini, aku nak merendam CD adik dengan Dettol. Kemudian, sesi membasuh tudung-tudung Munaw dan Ariani pulok. Settle semua tu, dah pun pukul 12 tengahari. Suapkan anak-anak makan pulak.

... Settle semuanya pukul 1pm. Hari nih memang tak masak ler jawabnya. Memang ujung minggu hari menggantung periuk dan kuali. Kejap lagik, nak bersiap-siap. Ajak hubby dan anak-anak keluar ke JJ Tebrau... Makan-makan.. Carik baju raya anak-anak kot... Dan nak p beli buku baru Norhayati Berahim yang dengo ceritanya dah kuor. Dan kalo ke Harris tu, mestilah Aina pun nak beli buku baru...

So.. got to go now.. Selamat berhujung minggu kalian... :D

BTW... Aku sudah tidak S.T.R.E.S.S lagik... ahakssss....................... :P


4 comments:

~ As ~ said...

shoping mmg membantu hilangkan stress....ahahaha

m-i-o said...

ok, good girl :P

Mama Adib said...

lega hang dah tak stress

mak nak mengomen pun gerun he he

Sayang.Ibu said...

as... hahahaaa...btollahhhh

mio..i am!!! :)

MA... ahahhaa... jangan lah gerun.. nampak beno mak nih garang...;p