Monday, August 3, 2009

Oh No!!!...

... My dearest hubby baru sat call, gitau dia pun dah demam jugak tapi masih gigih kat opis. Actually dari semalam pun dia dah ngadu macam tak sedap badan. Dan dia request nak makan bubur sahaja yang dimasak guna slow cooker. Okehhhh... aku cepat-cepat buat sementara budak-budak nih sedang lena diulit intan.

... Aina demam, hubby demam... harap-harap aku dan Ainin bertahan lah hendaknya. Kalo aku pun demam kang... sapa nak jaga derang... huhuhuuuuuu


6 comments:

CY3.5 said...

semoga takde apa2 yg serius nyah.. amiin..

~ As ~ said...

kitorang anak beranak pun baru lepas baik dari demam... mmg klau ibu yg demam, sapa nak jaga keluarga...:-( get well soon...

MN said...

moga2 hang tak kena beb!

Sayang.Ibu said...

CY.. harap2 jugak... tq..;)

as... tu laa... aku nih kang kalo demam lagik buruk melepek..

MN.. thanks!!!

Ella said...

hmm ciannya hubby and aina demam..
take care ur family okey..

anak aku si danny batuk2 sikit je..tu penangan g swimming sabtu lepas ngan Boboy.
Si Boboy demam teruk lepas swimming sabtu tu...

Sayang.Ibu said...

Ella... swimming sakan boboy ngan danish ek.. smlm kan, faizal dah bg ubat montot pun aina x kebah gak..