Tuesday, August 25, 2009

Nampaknya...

... saya tak perlu memasak hari ini. Baru kejap tadi Mr Hubby call bagitau balik lambat sangat, so tak berbuka kat umah lah hari ni. Nasib baik saya belum 'berperang' di dapo lagik, kalo tidak mesti merajuk dengan hubby sebab tak berbuka sama... heheeheee...

... Lauk asam pedas ikan parang semalam masih ada lagi. Jadi nanti saya akan panaskan saja dan tambah bendi sikit dan goreng telur... sudah!!!

... Ingat nak buat telur bistik dan sup sayur hari nih, tapi tak payahlah... tunda esok ajer lah menu itu.

... Saya tak sabar nak makan aiskrim black forest Vienetta. Sejak semalam mengidam lepas tengok iklan kat TV... :P


... E'ehhhh.. baru pukul 3.45, masih boleh sambung nap dengan anak-anak nih... ada sape-sape nak join saya???? :D


4 comments:

Zety Zin said...

Hooo sedapnya aiskrim tu.

::Umi Sufira:: said...

sabo jelah kan chekgu sorang ni..isk isk..aku ngah berperang meeting sana sini ko tido nyah!!!ko memang kijam!

lailasani said...

adusssssss.... aiskrim itu buat saya terliur sungguh. dah laaa perut berkeroncong ni... huhuhu

Sayang.Ibu said...

ZZ... mmg sedap wehhh..x sabo nak tunggu buka nih..hahahaa

mimi... itulah beb, haku kan dah tak tau nak wat ape lagik nih...;p

lailasani...sila dapatkan di pasaraya berdekatan anda...hehehee