Wednesday, August 12, 2009

Confession Of A Chocoholic..

Walopun aku telah di akui sebagai adik-beradik setekak selidah oleh Cik M-I-O, aku tetap tak terlepas dari tag ini.

Tapi disebabkan ini adalah untuk menjawab pertanyaan Kak Rizza. maka ku jawab jua dengan rela hatinya....

1. Kek Coklat kegemaran anda?
Moist Chocolate Cake @ SR
emmmm... sebenarnya I heart all types of chocolate cakes @ Secret Recipe nih okehhh...

2. Kek Coklat jenis apa yang anda minat?
Moist chocolate cake... yummyyyyy wallllaaaaaaaaaaaaaaa........

3. Biskut Coklat kegemaran anda?
Famous Amos
memang sama dengan M-I-O, tapi memang peberet mak nih nyahhh... sebab tu kalo laki mak balik out-station WAJIB beli nih kat airport...

4. Coklat bagaimana yang anda suka?
Coklat dengan ALMOND NUT. Sangat sukak okehhhhhh... Nuts lain macam hazelnut ke hape, suka gak..tapi kureng sket.

Saya tidak berapa gemar plain chocolate, tak boleh masyuk lah plain chocolate nih.. macam tersekat kat tekak jer rasa...

5. Di manakah anda biasa membeli Kek Coklat kesukaan?

Secret Recipe lahhhh

6. Apakah mengenai Coklat yang anda suka?
Coklat yang begitu moist dengan baunya yang sungguh menggoda lidah, tekak dan perut. Segalanya tentang coklat saya suka tetapi saya tidak suka coklat yang pahit itu... i kenot go lahh

7. Berapakah harga sebiji kek yang biasa anda beli?
Kek coklat @ SR = RM70++

8. Adakah anda hanya beli sebiji cupcake aje?
Seperti cik M-I-O jugak, mak tak sukak cupcake... sebab tak suka lah rasa icing dia yang manis dan likat tu...

Okeh... untuk penerima tag seterusnya ialahhhhhhhhhhhhhhh................
- mama ealyie
- adib mama
- cik zety zin
- cik nanak
- mamadhea

2 comments:

m-i-o said...

hai nyah, mak datang check assignment ni. hihihi :P

wpun kopipes mu tidak berapa kopipes, tetapi tetap kopipes maka atas budi bicara (dan kerana tekak & lidah kita adalah berkroni) maka mak bagi 8/10. hahaha!

nyah, mak tengok kt blog buk erna (klo nk tgk link ada kt blog CY3.5) dia punye cupcakes nmpk sedaplah - sebab dia taruk sana chocolate ganache tau, bukan colourful icing. terliur ngko! sib baik dia dh tak jual - kalo tak, mau mak melanggar pantang larang tak makan cupcakes. hahaha :P

mak rasa mak nk try choc moist kt SR la. all the chocoholics cakap sedap!

Sayang.Ibu said...

ishhh..hang nih mmg kodokut markah.. seb baek x jadik cikgu...kahkahkahhhh
wahh ye ke nyahhh...nnt mak p pantau kat blog erna tu. chocc moist SR mmg wallllaaaaaaaaaaa laaa nyahhh, lagik malatop dr choc indulgance okehhhh..