Saturday, August 8, 2009

I Wanna Let U Go...



My dearest Ameda...



Akhirnya aku mengambil keputusan untuk let go Ameda Lactaline ini. Sangat sayang sebenarnya, tapi dari terbiar sepi kat dalam lemari, baiklah aku let-go kepada sesiapa yang memerlukan. Pam ni aku beli di blessedmums.com dengan harga RM 788.

Selama setahun pam ni berkhidmat dengan aku. Membantu aku membuat stok. Pam nih mabeles bagi aku. Memang banyak jasanya kat aku. Tapi kerana aku telah bertemu dengan chinta-hati yang baharu, maka aku terpaksa melepaskannya kepada sesiapa yang sudi.

Sangat bertuah orang yang dapat pam nih, sebab aku telah dapat motor-pam yang BARU dari supplier. Dulu aku pernah dapat ganti motor-pam nih, sebab ada sucking problem. Dan kali nih, aku dapat lagi, sebab problem yang sama.
Pssstttttt.................. kalian, aku ada satu RAHSIA tau... sebenarnya problem pam nih bukanlah datang dari pam tu sendiri. Tapi sebab aku lah. Kali pertama tu, sebab Aina jatuhkan pam tu. Dan kali kedua, Mr Hubby pulak yang punye angkara.. jatuhkan pam tu mampos kalo supplier pam tu tau!!!! Tapi bagusnya, sebab supplier pam nih, tak banyak songeh, bila aku report pam problem, dia terus poskan pam yang BARU dan minta aku poskan pam yang problem tu. Jadi motor-pam ini memang masih virgin baru.. Maknanya, ada lagi setahun lah warranty nya. Cuma parts yang lain tulah yang kira 2nd hand...

Jadi sesiapa antara kalian, atau ada sesiapa yang kalian ketahui sedang mencari pam.. khabar-khabarkanlah dan tinggalkan lah komen yer.

Aku bercadang nak let-go pam ini dengan harga RM500. Ada 3 valve extra bersama-sama pam nih sebagai spare-parts. Oh ya....Postage adalah FREE...


2 comments:

ar.nie said...

Hohoho, motor-pam masih virgin ya! Mati laa kalau supplier tue tau kenapa sbb2 sbnr kena replace motor 2 kali (pam jatuh)! LOL :P

Sayang.Ibu said...

arnie...kihkihkihhhh...sssyyyy...rahsia tawwww... sepatah kata ely, "bengkrap lahhh tokey pam ameda nih pasal ko sorang nyahhh"... :P