Monday, May 17, 2010

Syukur,,,

  • Syukur Alhamdulillah... hari ini saya dipanjangkan lagi usia yang ke 31 tahun. Wow... macam tak percaya saya sudah sampai ke usia ini. Dah makin tua... :)
  • Syukur Alhamdulillah... Allah murahkan rezeki, Allah kurniakan saya kesihatan yang berpanjangan sehingga ke takat ini, Allah berikan saya suami yang terbaik dan anak-anak yang comel, sesungguhnya saya amat bersyukur di atas nikmat-nikmat yang telah Allah kurniakan, di sebalik kekurangan dan dugaan yang Dia berikan.
  • Syukur Alhamdulillah... Allah permudahkan perjalanan hidup saya, juga perjalanan kerja saya... semoga perjalanan saya di akhirat kelak juga dipermudahkan hendaknya...
  • Syukur Alhamdulillah... semalam saya dan suami telah menjalani our own sweet time together-gether... jalan-jalan, pilih hadiah besday, tengok wayang, makan-makan sampai penat... ahakssss.... Thank u adik, sebab tolong jagakan si comel kami yang berdua itu... :)


*

*

*

Dan yang terakhir sekali.........



*

*

*

*

  • Syukur Alhamdulillah.. incik suami telah belikan hadiah paling best semalam... Saya sangat gembira tak terkata.
Darling... u memang besttt!!!!!!! Ailebiu so muchhhh lahhhhh... memang ai tak mintak apa-apalah untuk tahun ni lagi... KOT :))




p/s.. TTM.. aku takde idea nak buat kronologi kelahiran aku nyahhh... muahahhahaa....


18 comments:

TopsyTurvyMum said...

Happy Birthday Cikgu Intan..

Semoga sentiasa dalam rahmatNya...Amin!

wow..habib yuuuuuu!! bukak skett laaa, aku kan kaki kepoh:D

TopsyTurvyMum said...

Lupa lak...

dah habis nyanyi lagu hari guru? mesti ko paling semangat nyanyi..paling beso nganga mulut...hahaha

Nieza Ishak said...

appy buffday intan ...
wahh uncang kembung kembung tueeee ...hihihi

selamat hari guru jugakkkkkkk

sisdee said...

happy birthday to u...

wish u all the best..

Kami guru malaysia..berikrar dan berjanji...

membimbing dan mendidik..
putera puteri negara.....bla..bla..

hehehe tak hafal....

happy birthday dan happy teacher's day :)

byk dpt hadiah ?

p/s : mr poslaju sgt baik ati sebelum anto dia calling dulu then i suruh dia anto today hahahaahhh..sabtu g berjimba ngan anak sdare :p

~: UmmiNor:~ said...

dear, hepi besday...
besday anak ai yg no 2 semalam 16 mei...

Mummy Dasy said...

Happy B'day... mmg terbaik ah hadiah tu :)...

ibu addin dan nasa said...

Alhamdulillah , semoga Intan dikurniakan dengan rahmat dan kasih sayang Allah sentiasa! Selamat harijadi!

cikidong said...

Happy besday n slamat hari guru.. adik2 lagi rupenyer :P bwekkk

KV said...

hepi besday cikgu!!! Moga panjang umur dan murah rezeki sentiasa. Amin

sayangsayangibu said...

selamat hari lahir

semoga keceriaan terus ceria... ;p

Mummy Harith Hannah said...

Happy birthday, Intan!!!

Semoga gorgeous slalu, bebeh!
p/s : Confirm gorges dgn kehadiran si uncang purple... ;)

DNNA said...

Salam Mek,

Happy Birthday bebehh ...
Semoga Panjang Umur,
Murah Rejeki dan ...
Diberkati Allah sentiasa,
Amiinnn ...

Selamat Hari Guru utkmu dan guru2 yang lain .. :)

Take care, nyah :)

CikChelsea said...

happy birthday kak intan n selamat hari guru :D

kalau tserempak dgn kak intan kena tutup mata sebab confirm mata silau terkena silauan habib..kah kahh :))

CapT said...

happy birthday and happy hari guru

moga panjang umur dan dimurahkan rejeki!!

ina said...

epi birthday cikgu intan yang melatopssssss..

knv said...

31 dah? ke masih 13? hahahhaha!

anyway, selamat ulang tahun. besaunya uncang tu. dapat batu besar penumbuk, kah? hahahhaha!

enjoy your special day! :D

~Umi.Sufira~ said...

Happy birthday beb!! ehehe...cun, vogue, mantap sokmo!:)

Nanak said...

happy bday...age is just no..stay young bebeh..heee