Wednesday, May 26, 2010

Jalan Ke Mana????

Hai u ollssss.. apa macam hari ini? Ada baik kah????? Hari ni hari Rabu, esok Khamis, lusa adalah Jumaat.... dengan ini saya ingin mengumumkan bahawasanya Jumaat adalah CUTI sempena Hari Wesak. Sangat suka bila cuti jatuh hari Jumaat, sebab akan bersambung menjadi cuti hujung minggu yang panjang... yeayyyy!1111111

U olls cutikah???? Kalo cuti, dah plan nak ke mana-mana ker????

Kami nak ke sini..................................

Wonderland, Melaka....
@
melakawonderland


Mr Hubby dah plan nak bawak kami sekeluarga ke Wonderland, Melaka. Wonderland baru bukak kat sana kan... terlanjur ada seseorang bermurah hati offer kitorang nak sponsor tiket-makan-penginapan kat sana, wahhh dah macam pakej pulak... ahahahaaa... maka kami pun dengan senang hatinya terima ajelah offer itu. Rezeki jangan ditolak kannnn... :P

Jadi hati saya berbunga-bunga menunggu Jumaat ini. Lebih berbunga-bunga lagi, tak lama lagi bulan Mei akan berakhir, maksudnya bulan Jun akan menjelang. Tak sabo mak nak tunggu bulan Jun, spesifiknya tak sabo nak tunggu cuti sekolah... lebih spesifik lagi, tak sabo nak bercuti ke Phuket dengan UmiSufira.

Apapun.. selamat bercutilah untuk u olls semua. Ye walopun cepat beno... tak apalahhhh... :)


8 comments:

puterikiut said...

enjoy yer intan.. kitorang tak ke mana kot..nak rehat2 n kemas umah.. (ye ke tak ke mana?)

cikidong said...

selamat bercuti!

KV said...

wah, syok jugak tu!
selamat enjoy!

Diarihatiku1976 said...

wah, syok jugak tu!

~Umi.Sufira~ said...

Ehehehe...aku pon manyak plan shopping ni..hari ahad jangan lupa singgah kay!:)

TopsyTurvyMum said...

selamat beronggeng cikgu Intan..

Anak aku pun cuti jumaat ni..pupil free day katanyaaa..cikgu je kena gi sekolah ekekeke!

hingar bingar la umah aku jumaat ni!

knv said...

selamat bercoti! :D

Sayang.Ibu said...

u olls yg vogue (dan hensem)... thank u... selamat berujung minggu utk korang yer... :)