Thursday, May 13, 2010

Ini Barang Siapa Yang Punya???

Ini barang siapa yang punya?????????? Sila angkat tangan.... ahahhahaaaa....

Cik Sisdee wehhhh... nih hadiah sourvenir untuk hang special from Qatar. Diharap sudi menerimanya... ahakssss... Nanti bila ai dah pos ai bagitau yerrr.... Ingat nak pos hari ni, skali mak tertinggal lak nyahhhh kat umah. Kes terlambat nak pi skolah laaa arini.. huhuhuuuu..

Untuk sementara, silalah tatap dulu hadiahnya yer nyahhhh....

Ada apa dalam kotak???....



Frame Sands of Qatar...


Owhhh by the way mak pun dapat sourvenir jugak u ollssss... ahahahhaaaa... Laki mak belikan ini dari sana... Mak sangat sukak!!!! Pasal memang dah lama mengidam nak main masak-masak dalam periuk nih... Kat sini mahal sangat, tapi kat Qatar ada murah sikit.



Tapi yang paling mak tak tahan ada mende alah yang satu tuuu.. korang tengok yang ujung belah kanan, yang bercorak-corak nunnnn... nampak hape mende alah tu??? Pastry pan .. u olssssssssss........... :P

Apakah maknanya kalo ada pastry pan nih??? Apakah aku kena menurut jejak langkah chef-chef diva di Birm dan Aussie nunnn?????????? Muakakakkakaaaaaa.....

Apapun, memang makin semangat saya memasak semalam. Tak tunggu lama, terus rasmikan jer periuk-periuk tu. Tapi tak ler pakai semua, apa korang hingat haku nak buat kenduri??? ahahhahahaaa................... :))

Amacam best tak sourvenir yang mak dapat u olls?????? kuikuikuiiiiiiii............


**Thank you laling for the sourvenir.. macam tau-tau je ai memang ngidam mende nihhh.. :)


13 comments:

Marisa said...

best giler dpt set tefal... i ada 1 je... abg ipar hadiah masa kawin... sampai la ni dok guna

Sayang.Ibu said...

marisa, aku mmg suka ngumpul brg2 tefal nih. biasa beli piece by piece bila ada sale... tp nih bila dah dpt 1 set nih, rasa nak tido peluk periuk je.. wakakkaaa

DNNA said...

Hijau mata biruku, nyahhh ...
Punya la jeles aku tgk koleksi tefalmu ittew ... kekekeke ...

Nyahh, souvenir utk aku tarak ka???
Kah kah kah kah kah kah kah ...
;p

Mek, aku kena siapkan kerja2 aku yang pending kat opis ni ... Tu yang aku masih lagi berhibernasi ..
Hehehehe ...

Doakanlah aku dapat setelkan suma keja2 ni pada kadar ASAP ... Aku wendu blogging ni wehh ... Kah kah kah ..

lailasani said...

besnyeee TEFAL ituuu.. i ngidam jugakkk!!

TopsyTurvyMum said...

ayyooo..ammaaaa..appaaa!!

mau jugak set tefal banyak2 tu..

harus kerja keras ini malam wakakaka!!

cikidong said...

wahHHhh gitu baru ada update.. 2 hari dalam silent mode... ekekekekekekekekkekekeekkeke.. psstt! MJ!!

Sayang.Ibu said...

DIAN...ptt ler senyap ko nyahh... cpt2 laa siapkan keje blh menggedix blk kt blog..muahahhaa

laila..mmg idaman semua wanita kann...ecehhhh

TTM.. pastikan kerja keras mu berbaloi... muakakakakaa

cikidong.. maklum ler jadual idop berubah balik...muahahhaaaa

sz | m.a.s.s said...

ohohohoo tefal...sgt menarik reganya...
selamat memasak teacher intan! blh la diapa2kn set itu sempena hari guru nnt ;)

knv said...

waaahhhhh! itu tefal memang best woo! kat sini pun agak mahal. yang murah pyrex kot hihihi...

eh, souvenir akak apa cerita? ko jgan buat2 lupa nyahhh! bagi baldi multicolor pun akak terima jugakkkk :P

pie casing tu sila2lah guna. nanti mai tepek gambor tawww!

knv said...

dnna
apsal ko tak terjah blog akak lagik? sampei hati koa! :P

Sayang.Ibu said...

sz.. skang mmg sdg fully-utilize lahhh... ahhahaaa

kak non mana mahal ngan BM? huahuahuaaa.. akk nak sourvenir? blk mesia laa dulu... hehheheeee...

sisdee said...

oh itu kah hadiahnya??

mak suke :p

tak kisah le nyah bila2 pun pos..mak redha muahahahahah

wah TEFAL?? kat cni pnya le mahal tahap gaban...dpt satu tu punnnn dah bkurun pakai heheheheh..tah bila nk yg kedua :p

Mummy Dasy said...

TEFAL best tu, br ada 2piece yg cam kat iklan tu 1, la ni ngah cari yg bentuk 4segi camtu ha uish berkenan btul...