Monday, May 31, 2010

Siapa Yang Baik Hati???

Ada beberapa soalan...

1) Siapa ahli AMWAY, sila mengaku...

2) Harga Bread Maker Noxxa itu exactly berapa riban? Yang saya tau.. dalam 1000 lebih, lebih tu berapa??? Kalo harga ahli berapa ye?

3) Kalo saya nak beli, ada sape-sape yang baik hati nak jual dengan harga ahli kah???


Sekian, terima kasih

*saya-yang-kemaruk-BM*




8 comments:

m-i-o said...

wahhhh ko! dahsyat betul penangan dapur malus domestica dengan dapur birmingham tu ekk? :P

tak ada ke sesapa yg nk bagi give-away BM? kahkahkah!

mahalnya mak enon BM tu sampai cecah 1K. ni yg buat ai berbelah bagi chenta ni, nk beli FS ke nk beli BM. kahkahkah!

anyway, sila update mak dari semasa ke semasa. mak adalah jeles dgn kemajuan di dapurmu. setelah chefel, maju setapak lagi utk BM yea? :P

m-i-o said...

oh ya. tong berasmu adalah berdaya maju jugak :P mak cuma beli cap jusco saje ;)

CT said...

saya ahli amway yg tidur...kalau intan nak gune my ID...dipersilakan...tapi saya tak tau la harga BM tu

Sayang.Ibu said...

mio... sbbkan aku dah ada FS, maka mmg tapak tgn kiri aku gatal2 lagik nak mengupgradekan dapo sendiri pulakkk... masih dalam survey... mau beli itu oven sajakah, atau oven & Bm separately kah atau sapu itu amway punya yg 3 in 1 kah??? kena survey untung-rugi, keperluan-kehendak, pastu baru perbahaskan di dewan undangan negeri bersama incik hubby sbg pengerusi majlisnya... muakakakakaaa
*btw.. itu tong beras, hasil main kutu, kalo cash mak pikir 18x kot nk beli.. ni psl kutu melayan cikgucikgi maka mak join nyahhhh...

CT, apakata email kat ai IDnya... ahaksss... mana tau, kot saya btol nak beli... email ke aina.ainin@gmail.com. TQ ye yangggg... :)

NORHAYATI BERAHIM said...

INTAN
akak beli bm tu 4-5 tahun dulu RM800 macam tu, amway punya, buat bread beberapa kali tapi Encik Seyit kara bread akak tak sedap, dia lebih suka gardenia wholemeal lagi..
makanya..sampai sekarang BM telah diletak di dalam store..ha.ha

Sayang.Ibu said...

wahhhhh.... kesian BM kesunyian dlm stor.. apa kata akk hadiah je kat saya... hahahahahaaaaaaaa.... :P

knv said...

kalu hang nak akak tengokkan kat sini, sila bagi bajet hang. akak balik msia raya nanti. kalau berminat sila kabarkan yea.. :D

Sayang.Ibu said...

AHAKSSSS... terharu dik non, kak non wehhhhh... ok, nnt let say saya x jumpa2 yg berkenan dan bersesuaian ngan bajet, saya kabo kat akk ye... TQ kak