Tuesday, May 11, 2010

Jawapan & Pemenang Give Away...

Terima kasih u olls sebab sudi menyertai kuiz sempoi give away mak semalam. Walopun korang tak tau apa yang saya nak bagi, korang tetap join... korang memang kelllassssssss tauuuuu... Ai heart u olls very the strong... :)

Soalan memang senang beno sebenarnya, sebab kejap je mak dah dapat jawapan yang tepat dan jitu lagi pantas dan tuntas... apa ko merepek ni labuuuuu

Tapi ada gak jawapan u olls yang lawakkkk... Sape bagitau u olls yang ai nak pi holiday kat Bali nihhh??? Kuikuikuiiiii... mandai je korang tawwwwwww... mak bukan nak pi Bali ler, mak nak pi Phuket kalo takde aral... insyaAllah.

Ok.. Jawapan nak grad BF tu memang terbaek laaa.. tapi bukanlah jawapan yang paling tepat.

Jawapan paling tepat adalahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.....

*

*


*

*

*

*


*

*

*

*

*

*


*

SUAMI MAK YANG TERCHENTA BAKAL PULANG KE PANGKUAN TANAHAIR PADA HARI ESOK.... YIIIIHAAAAAAAAAAAA!!!!!!! :)


Dan pemenang yang telah memberikan jawapan paling TEPAT dan CEPAT adalahhhhh....

*


*


*


*


*

DRUM ROLLLLLLLLLLL............

*

*

*

*

*

Pemberi komen yang pertama dalam entri semalam iaitu...

sisdee

Clap!!! Clapppp!!!!!!!!!!!!!

Giler cepat ko nyahhhhh.... pukul 8.03 a.m dah bagi jawapan. Memang rezeki sisdee lah nampaknya. Jadi sila emailkan butiran diri anda kepada saya di aina.ainin@gmail.com. Atau kalo nak redeem hadiah sambil lepak-lepak kat Chamek pun boleyyyy jerrrrrrr........ Boleh gak berkenal-kenalan kannn nyahhhh.... U tak sudi ke nak bertentang lapan mata dengan ai??? Lapan mata pasal u dan ai kan pakai spek kankankannnn..... ahahahahaaaa.... :P

Owhhh hadiah yang ingin saya berikan ialah minyak dhab sourvenir dari Qatar. Datang dari jauh tawww hadiah yang saya nak bagi. Saya dah pesan kat Hubby suruh beli. Jadi tak dapat saya tempek kat sini sebab tuan punya badan belum sampai dalam pelukan lagi. Nanti saya tempekkan ye... :)

Haaa... korang nak kutuk mak pasal laki nak balik pun nak buat give away??? Kutuk laaa mak tak kesahhhhh.... Sebab sekarang dalam hati mak ada taman berbunga-bunga.. Lalalalalaaaaaaaa.... Mak memang poyo... Ado ku kesahhhh??? Muakakkakaaaaaa........ :))

Kepada kalian yang telah sudi mencuba... terima kasih sekali lagi. Ramai yang bagi jawapan yang tepat sebenarnya, tapi saya terpaksa memilih sorang iaitu yang bagi jawapan paling pantas dan betul. Anyway... give away suka-suki kannnn... Mana lah tau tuan punye blog baik hati nak buat give away lagi, korang boley try lagik... ahakssssss....



4 comments:

sisdee said...

oh terima kasih pada anugerah tak terhingga..tq pada mak yg mbesarkan..pada ayah yg bersusah payah............

gile ko sisdee muahaahhahahahahaahhahhaahahahhah


tq nyah..mak suke...ni 1st mak menang nie muahahahah

nnt mak email ek :p

mak pun suke jek klu nk lepak kat chamek :p

TopsyTurvyMum said...

congrats sisdee..

haku dok depan lappie dr pagi pun tak sedesssuuuppp ittew!

mak kalau contest2 ni..tak pernah menangg..uhukss! nak mandi air belacan gamaknyaaa

sz | m.a.s.s said...

waahhh tahniah! puas rindu-rinduan bia berjauhan kan... ;P

Fid said...

tahiniah sisdee
intan
aku GIVE UP awal2 lagi kakakaaaa