Friday, May 7, 2010

Hadiah Pertama...

Hari ni saya dapat hadiah pertama untuk Hari Guru.

Comey....



Tak nampak???
Daripada : Kumpulan D' Wedge (6 Proaktif)


Haiii.. orang sibuk-sibuk nak celebrate Hari Ibu, boleh pulak ko citer pasal Hari Guru???

Bila Hari Guru? Ahad minggu depan, 16 hb Mei.

Saya tanya apsal bagi saya hadiah? Kan patut beli hadiah untuk ibu dulu? Diorang kata untuk ibu dah beli, ni untuk cikgu. Saya kata kenapa bagi sekarang? Hari Guru kan lambat lagi nanti saya tak glemer hadiah sikit masa sambutan Hari Guru :P
Diorang kata, x pe... Hari Guru nanti kitorang bagi lain kitorang nak jadik orang pertama yang bagi hadiah kat cikgu.

Apapun.. cikgu terharu.. ahakssss... Cikgu mulut bising suka bebel nih pun korang sayang jugak.. hahahhaaaa....

Sambutan Hari Guru tahun ni adalah bermakna bagi saya, sebab akan dibuat pada 17 Mei sebab 16 Mei tu Ahad, so tunda ke Isnin. Kenapa bermakna? Sebab 17 Mei nanti besday mak yang ke errrr.... 31... uhuk uhukkkkk...tua dah haku, anak baru dua...huhuhuuu. Jadi mestilah lebih best sambut Hari Guru bersama Hari Lahir sendirik. Boleh feeling-feeling macam sambut Hari Lahir jugak.. muahahahhaaaaaaaaaaaa.... apa kes dah tua-tua pun ko sibuk nak feeling-feeling sambut besday??? Jadi tahun ini, mesti saya dapat hadiah 'besday' paling banyak, anggap hadiah Hari Guru adalah hadiah besday bolehhh???... ko bajet ko cikgu glemer ke ramai nak bagi hadiah???

Tapi kan, u olls rasa laki ai dah balik tak masa besday ai??? Kalo tak balik lagik, kompem aku meroyannnnnnnnnnnn............. uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!

**Darling... u jangan seksa jiwa-raga ai sempena besday ai nih hokehhhhh....




10 comments:

sisdee said...

wah cepat gile student itu..hahhhhhaha...happy teacher's day in advance hahaahahahh

and happy birthday in advance :p

izzahazfar said...

in advance..:hp bisday kak!slmt hari guru..dan slmt hari ibu!

TopsyTurvyMum said...

tangkas student ko yek..

nanti hang punya b'day, kasi entry panjang2..citer dari kisah ko lahir ok..hehehe

ckp kat cik abag, kalau tak boleh balik, sila hantar hadiah yg de vasssss sahaja!! bunga2 saya tak main..ekekeke

Ella said...

intan..

dont worry...aku dgr2 abg sayang ko akan balik a few days lg..

so mesti this yr dpt hadiah yg gila vass, abg balik dr laut bawak duit berguni2 wooo...

jgn simpan duit byk2 nti kena makan anai2..hahahah

CT said...

wahhhhh mesti anak2 murid sayang cikgu intan sangat2 ni..... bagusnye.... ni ya macam nak jd cikgu jua..eheheheh

happy moms n teachers day in advance dear...

Sayang.Ibu said...

sisdee.. mmg advance.. mcm cekgu dia.. muahahhaa.. tq sis..

zah.. terima kasih.. :)

TTM.. ko sorang je yg nak baca kang.. hahahahaa... tu ler, mak mmg x main bunga nak2 sbg hadiah besday.. muahahahaa

Ella.. ye ke? dah ramai org bgtau laki aku nak blk few days lagik... tp laki aku asik ckp x tau lagik.. mencik tawww... btol kata ko, kat s.alam dah ler byk anai2..kahkahkahhh

CT.. x tau ler murid sayang ke x psl mak nih kategori cekgu garang.. hahahaa.. anyway, thanks for the wishes

and to all ladies mommies.. HAPPY MOTHER'S DAY TO ALL OF U...:)

sz | m.a.s.s said...

oohohhoh..sungguh jeles tau..hari cikgu/guru ada hadiah ada sambutan, hari cikgu budak besar taakde ni...huhuhu

Marisa said...

anak saya yg sulung lahir 16 mei... lepas bersalin dgr budak2 sekolah di hospital berdekatan bising2 celebrate hari guru

"selamat hari ibu dan hari guru"

Marisa said...

anak saya yg sulung lahir 16 mei... lepas bersalin dgr budak2 sekolah di hospital berdekatan bising2 celebrate hari guru

"selamat hari ibu dan hari guru"

Sayang.Ibu said...

Sz,sek men xde smbtn ke? Mmg le smbtn mcm ni bdk kecik je lyn..hahaha.
Marisa,kalo ank mu itu jd cikgu mesti dia lg touching psl besday btol2 h.guru..;-)