Monday, May 3, 2010

Butik Ariani @ Pasir Gudang...

Tau tak A*riani kini dah bukak satu lagi butik @ Pasir Gudang?? Ni saya salin promo dari brochur yang saya dapat...

  • Kepada peminat-peminat tudung A*riani di sekitar Pasir Gudang... Dapatkan tudung-tudung anda di butik terkini A*riani bertempat di Pasir Gudang!!!
  • Dapatkan juga potongan harga sehingga 98.5% bagi tudung-tudung terpilih untuk 55 orang pelanggan terawal sahaja!!!
  • Juga bagi 33 orang pemegang kad emas terawal, dapatkan tudung Lycra beli satu percuma 3!!! Dengan pelbagai pilihan warna yang menarik.
  • Dapatkan pelbagai pilihan tudung Lycra Plain, Lycra Printed Thai Silk, Twist Plain mahupun Twist Printed dengan separuh harga sahaja!!!
  • Cepat!!! Jangan tunggu lama-lama.. Pat pat siku lipat, sape cepat dia dapat!!!!!!!!!!!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*



Pelbagai pilihan tudung di 'Butik' terbaru A*riani... :D



Close-up sikit, kasik nampak tag kaler pink tu... :P


Suprised??? Muakakakakaaaaaaaaa..... Ampunnnnn.... Dapat idea nih waktu buat laundry stok tudung yang dah dua (ke tiga???) minggu tak berbasuh... :))

Bila dah gantung-gantung, memang saujana mata memandang, dalam hati kata "hamboi banyak jugak tudung haku". Ada lagi beberapa helai yang tak dilaundry sebab tak pakai.

Tapi memang hanya mereka yang rajin je yang boleh pakai tudung macam nih. Mau nye tak, kan ke menambah keje pasal kena hand-wash aje? Kalo Bawal dulu, sumbat mesin je. Tapi kalo dah sampai dua-tiga minggu sekali baru buat laundry macam saya nih, sebenarnya idak ler rajin beno..uhuk uhukk... Apapun saya suka tengok tudung-tudung ni bersusun macam tu... cantik.. hahahahaaaa....

Sekian entri 'menayang' dari saya... lalalaalalaaaaaaaaaaaaa..... :P



12 comments:

TopsyTurvyMum said...

nak kena sumpah jadi tudung ariani tak??

hahahaha..

sesungguhnya..tudung berjenis awning ni, mak buat sendiri pakai buang gituu...idok penah aku basuh kerana malas yg sangat hazab!

bila awning dah kelepet sgt, tak cantik dah nak pakai kann..

Sally said...

mati2 daku ingat kedai tadi..tipah tertipu nyah!!

Amboi..TTM..marah nampaknya..
hehhehe..akak tak pakai buang dek..recycle bagi anak dara pi ngaji quran. Nak tukar sendiri awningnya tak pandai..jadilah habuan anak dara.

izzahazfar said...

ingat betul...akak ni..hehhehe

Sayang.Ibu said...

TTM.. hamboi pakai buang nyah? hebattt ko.. ko jgn laa sumpah aku jadik tudung, kang tudung aku byk2 sape nak pakai? muakakkaaa

sally.. tipu tertipah.. ahahahaa... jgn marah youuuu... :P
bagus btol rajin jaet nih.. senang..

zah.. jgn marahhh..hahaha

CikChelsea said...

ceesss sabo jelah, ingtkn depa btol2 bukak franchise baru kat PG =p

nasib tak pakai tudung nih...sy tak rajin le nk basuh tgn hehehehe

sayangsayangibu said...

hahahahaa...

terkena adehh....;p

Sayang.Ibu said...

CC... lalalalaaa... saje wat gempak.. muahahahaa...

SSI...jgn marrraaaaahhhhh... ahaksss

Mummy Dasy said...

mmg byk tu... ingat btul2 ah tadi... ingat kite sorg jek yg basuh tudung 2,3 minggu sekali ada gang rupenye..

Sayang.Ibu said...

MD.. muahaahahaa.. ohhh.. hang pun sama ke?? gimme five lah..ahakss

ena said...

hah aku takde selai pon tudung ariani nyah... ekekeke

tudung awning aku sumanya free.. orang taja... aku tak penah beli sebab malu nk try wakaka

Sayang.Ibu said...

wahhh...bestnya ko ada penaja.. ahaksss...

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室