Friday, May 14, 2010

Padat...

Eh saya rasa bila laki saya balik, saya ketandusan idea nak memblog... hhaahahahaaa... Walopun selama nih memang idea memblog bukan lah berinfo sangat pun.

Petang nih saya akan balik ke kampung si dia @ Pontian. Esok akan balik ke Seri Alam semula sebab hari Ahad ada gotong-royong kat sekolah sempena Hari Guru. Cadangnya lepas gotong-royong nak berdating berdua-duaan dengan si dia. Anak-anak sudah diejas untuk dijaga oleh adik tershayang.... I lap u very strong lah auntie ngah!!!

Dah lama tak dating berdua kannn... lagipun Isnin kan besday saya, maka haruslah paksarela si dia belanja saya secara besar-besaran.. muakakakkaaaa... Adik saya kata kami nak balik malam pun takpe, janji saya prepare lauk untuk anak-anak saya... Wokehhh... :P

Tak sabo jugak nak balik kampung sebab, boleh pi paso borong barang-barang basah yang fresh. Harap-harap banyak laa ikan esok.

Tengok.. saya dah takde idea mau cerita apa dahhh. Jadi saya stop sini jek la. Korang.. selamat berujung minggu yer... :)



10 comments:

cikidong said...

takde ideaa keeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee??? ekkekekekekekekekekekekekekkekekek

sisdee said...

hahahaha tak de idea byk gak tu dicite hehehehhehe

mesti gumbira le kan dah lama tak jmpa asben...aku yg asben away 2hari jek dah rasa cam 2 bulan muahahahaha..yea aku mmg over :p

Sally said...

tak pa la tak ada idea skrg..pasni..mesti penuh/idea mencurah2 dtg ok..hehhe

TopsyTurvyMum said...

gini gaya takde ideaaaa??

selamat berhanimum cikgu intannn!!

CikChelsea said...

hamboi...ke main lg mentang2 suami depan mata ;p

Fid said...

nyah
cehhh
weh pontian kat mana??i mean geografinya
kjakakakkakaaaaaaaaaaaaaaaa

Mommy Lyna said...

selamat berhujung minggu kak!

sayangsayangibu said...

selamat hari guru...

~Umi.Sufira~ said...

Intan, punyalah lama tak jengah sini...dah terlepas giveaway ko..isk isk...nampak gaya weekend ni ko bz ni weih...weekend depan lak aku gi S'pore 3 hari...weekend lagi satukah?

Sayang.Ibu said...

cikidong... awat hang gelak??muahhahahaa

sisdee.. tu kire xde idea laa tu.. merapu je lebey.. hahahaa

sally, tgh ejas time kembali pada asal nih.. hehehee

TTM..buuuuuuulan madu di awan biruuuuu.. hanya kita berempatttt... hahahhahaa

CC.. ahkak redha dikkk... kahkahkahhh

fid, pulai sebatang, hang tau ka? mau peta ka?? ahahhahaa

lyna.. same to you (walaupon ujung minggu dah berlalu masa ku bls komen nih)

SSi.. terima kasih

mimi.. yer.. ujung bulan ler nmpk gayanya. lakiku ckp kena jumpa gak b4 trip tu (psstt.. ku ada menda nak pass kat ko nanti bile jumpa)