Friday, April 30, 2010

Memang Bahagia Hidup Bila....

Memang bahagia hidup bila...

Ada anak dara...

Kenapa???

Tak perchayaaaa????????

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*










Sekali lagi, tukang serak adalah budak ini..............

Kali ni sepahkan tisu pulak keje dia diam-diam...

Kalo senyappppp, ade jek laa keje ko kan dik?.. :P




Budak nih, hobi utamanya adalah ini................

Kalo duduk macam nih 24 jam pun tahannnnn...




Korang nak muntah tengok saya asik tayang 'kerajinan' anak dara saya?? Muahhahahaaa... sila lah muntah, nih mak ada sediakan baldi-baldi cun lagik untuk korang... pilihlah mana satu yang korang berkenan.... lalalallalalallallllaaaaaaaaaaaaaaaa............ :))
Opppssssssss... jangan lupa cuci dan pulang balik bila dah abis guna.... Jangan nak rembat pulok... Mak nak bawak pi jalan-jalan kat Birm ngan Aussie baldi-baldi nih... wakakakkakaaaaaaa................. :P

Oh ya, sebelum mengakhiri ayat, mak nak bagi pesanan khidmat masyarakat untuk sapa-sapa yang blom mempunyai anak dara, cuti-cuti ujung minggu nih pi laaa produce sorang... kahkahkahhhhhhhhhhh.... :))


Sekian...


p/s... Selamat Hari Pekerja & selamat berhujung minggu!!! Saya sedang buat list nak memantau shopping complex yang mana ujung minggu nih... :))

16 comments:

sisdee said...

cuba gitau mana2 shopping complex yg tgh sales..jangan makan sorg OK!! MUAHAAHAHAHAHAHHHAHAHAHHH...

kat sini terbalik..ada kala abang rajin adik buat sepah..ada kala adik rajin gile abang yg buat sepah...tp sejak dua menjak ni..mmg adik rajin le..sbb dia gak yg buat sepah ;p
selebihnya aku yg kena rajinkan diri sbb dua2 buat sepah..kdg2 tiga2..(termasuk suamiku) :(

TopsyTurvyMum said...

kahkahkah! siap baldi jugakk!
ala2 cinderella gitteww...merasa la ko menantu anak raja hikhik


cuti hari buruh sini dah lepas Nyahh..tunggu hari buruh tahun depan mak produce gegirl.

m-i-o said...

kahkahkah! bila TTM kata dia nk produce gegirl tetiba mak rasa nk guling2. hadoi.

sama2lah kita berusaha TTM!

mak ni tak taulah sempat ke tak nk branak perempuan tahun ni jugak. ni dh nk masuk bulan mei - takde tanda2 nk jadi mak buyung pun? patutkah pegi honeymoon? kahkahkah!

Sayang.Ibu said...

sisdee.. x tau ler mana yg sale, nnt mak buat liputan rasmi yer..muahahhaaa... part kena jadik rajin tu mmg biasa ler, nak2 time laki ado..muahahhaaa

TTM... haishhh, dah 2 org ckp menantu anak raja nih, mak x nak nyah..hahahhaaa... ooo kat sana dah lps ek? takpe... ko nak ikut cuti hari buruh m'sia pun x de salahnya... hahahhaaa

Ella said...

jelesnya aku tgk anak dara ko..

hmm takpelah anak jantan punb oley harap gak kdg2..
tak dpt menyapu dpt buang sampah kt dlm tong pun kira oklah..

Sayang.Ibu said...

mio... saja laa tu carik alasan nak pi honeymoon..hahahahaaa... nih kalo ko produce, alamat tawun dpn laaa kuor hasilnya nyahhhh, xpe laaa sekapal ngan mak... mak kan nak bukak kilang thn dpn.. kahkahkahhhh

Sayang.Ibu said...

ella... kena train x kire laki ke pompuan, kalo laki..bertuahhhh bini dia sok...wakakkakaaa... anak rajin, ko x nak wat menhantu ke??? senang sikit nak hangkut dulang...kahkahkahhhhh....

Mummy Dasy said...

mana leh produce ujung mgg ni ari pekerja kna cotiiiii....
shopping complex dah pantau esok nak ke giant, jusco, tesco, jakel & Ariani hehehe

Mummy Dasy said...

eh lagi 1... rajin anak dara tu, kite org bujang yg rajin anak dara dok melepek dpan tv ngan wat serak jek...

~: UmmiNor:~ said...

wei terkena batang hidung mak ok, yg tang kene produce anak daro tu ahaks...
askar2 mak pun mak kerah jugak ala2 mcm anak dara, apa mak kesah kan? janji hidup mak senang hahahahah

TopsyTurvyMum said...

mio,

meh honeymoon sini...nanti keluar ala2 jenifer hawkins gitteww..ahaks!

Sayang.Ibu said...

MD... wow... anak bujang you bakal suami mithali tuu.. muahahhaaa... pssttt, kalo berselisih bahu kt mana2 tpt yg disebutkan tu, jgn segan2 tegur..:P

umminor, x kesah..kerah jer, asal bahagia.. sambil2 kerah jgn lupa produce.. wakakakaaa

TTM... kalo kuor muka cam jenifer hawkins xpe, kalo terkenan muka la toya jeksen cemana??? wakakakkaaa

DNNA said...

Wahai Cinderella, sudikah anakanda menjadi anak angkat Acik DNNA ni??

Kih kih kih ...

Jom kita bukak kilang 2011.

Hahahahaha ...

Sayang.Ibu said...

Dian.. wehhh, mana ko pi?? sonyap je.. ingat x sudi jenguk umah aku dahhh... hahahahaaa

ena said...

meh pinjam anak dara ko kat aku jap ehehehe... anak dara aku rajin masak je tak rajin kemas..!!


paling tak tahan siap pesan suh produce sorang anak dara dikala cuti hari buruh? hahahahahahahahahaha

Sayang.Ibu said...

muahahahaa... jom kite tuko anak dara sekali sekala.. senang gak aku ada org nak masak... hahahahahaaa

part pesanan tu, khidmat masyarakat je.. :P