Monday, April 5, 2010

Ehemmm.. Mak Pun Ado Gak...

Hahahhaaaa.... Tajuk adalah tak agak-agak... Dengan kembang lobang idungnya, Ely... mak nak kabo... Mak pun ado gak.... hahahhahahahaaaaa........

Ado apo???
Ni haaaa.... Gold Card Ariani...


Ape yang bestnya ada Gold Card Ariani nih?? Bestnya sebab dapat diskaun 25% bila-bila masa, tapi untuk items yang takde diskaun laaa. Ok laa kan, maknanya takyah laaa nak tunggu sale je kot nak beli sangat tudung kat Ariani tuuuu... :P

Okeh... kalo jauh-jauh datang ke Ariani, tak merembat tudung barang selai dua adalah tak sah. Maka mak tempek jugak hasil rembatan tudung semalam. Nih... tudung twist printed, semalam rasanya adalah sangat murah berbanding biasa, RM50 lebih sahaja. Biasa dulu, paling murah mak beli pun RM80 lebey. Hajat nak rembat dua lai printed twist, tapi muhasabah diri.. printed adalah jarang-jarang boley pakai.. maka rembat selai aje....

Cun tak tudung ai??? Hahahhaaaaa....


Okeh selai lagik adalah Tudung Tiara plain, kaler maroon five. Dah lame nak carik tudung maroon, now dah dapat. Harga adalah RM30... Okeh cukuplah dua lai aje setakat ini....



Okeh.... Yang bawah nih takde kena mengena ngan rembatan Ariani semalam. Nih untuk tatapan Kak Sue Ading tersayang... Dengan ucapan, "Kak, takde maknanya ko pakai i-Phone mahal kat Sungai Kapal tu kalo ku kirim MMS akak tak dapat"... muahahhahaaaaa..... *Gelak dengki*... :P




Sekianlah sahaja laporan perabih duit ujung minggu yang lalu. Terima kasih... :D


16 comments:

sisdee said...

wah pasni nk pinjam kad tu bole muaahahahhahhahaha

lawa siot wdges tu (err wedges ke) :p

murah gilo ariani tu :( (mode jeles)
nsb dah berabis kat ariani that day :p

suhaila said...

wei...x hagak2 kutuk akk wei...
hep hep hep

intan...malam tadi aku dah bincang ngn ading....
the best stetmen is
" Memang semua suami kalau ada duit...sanggup belikan isteri apa je yang isteri nak( kalau x de yang laen la....)"
weng weng weng

wei...ingat duit ko simpan...bia samex yg belikan....'H'

IdzaLia said...

lawa ye tudung tu.. si pemakainya pun cun juga.. ;-)

~: UmmiNor:~ said...

hahahaha suka entri yg bab2 perabis duti ni muahahaha

Mummy Harith Hannah said...

Kad aku kaler pink jer wehhh... Nampak sgt aku lebih wasatiyah dari mu... Hahaha~ :P

Sayang.Ibu said...

Sisdee...boleh..boleh, nak pinjam bgtau.. hahahaa... mmg murah kannn.. ;)

Kak su.. jgn marah.. guro2 manje je.. hahhaaa... weh pi ngadu kat adeng ke, btol..btol..setuju ngan adeng tu...;)
kak, kite akan ikut nasihat (?) akk tu... muahahhaaaa

hai idzalia.. terima kasih...*sambil nyorok2 muka*...hahhaaaa

umminor... ko suka sbb ko sama ke tak sama... hahahhaaa

arnieh.. Alhamdulillah ko mcm tu... aku yg x wasatiah nih...ngeeee

Ealyie said...

mukakakak.. rembatan pertama mu sebijik dgn ku!! ahakss.. again bebeh?? ;p

btw, ritu depa kata dpt 30% kalo takde sale.. apekahh?? tipu semata2.. uhuk..uhuk..

Sayang.Ibu said...

beb... apakahhh??? sama lagik?? hahahhaaaaa.... xpe.. xpe.. ;)
eh apsal lelain pulak maklumat ttg diskaun nih? haishhh musykil haku nyahhhh..

Marisa said...

sbnnya kan hampa kalau teror.. boleh kautim maaa sama tokey kedai... buat2 la ramah mesra sket..

IbuHakimHaikal said...

Kak intan mmg cun habis pkai tudung tu..sbb pemakainya pun cun..hehe..kad tu boleh pinjam tak... ;)

Nuroll said...

both cun! the Tud and the Tuan!

Sayang.Ibu said...

marisa, a'aa au rs pun ada btolnye tu

IbuHH... hahahaaa, puji2 nk mintak pinjam kad ekkk... ;)

nuroll... macih.. heheheee

~Umi.Sufira~ said...

Weeewiittt!!!Cun seih yang kaler maroon tuh....ditambah ngan tuannya yang manis...kang karang ko bawak lebih2 sikit gi Phuket..leh aku pinjam eh..ekekeke...buleh?:P

Sayang.Ibu said...

mimi... hahahhaaaa... pi phuket bawak tudung universal laa nyah, yg blh masuk semua baju.. wakakkaaa.. ko nk pinjam yg mana, bgtau.. nnt aku bwk skali... muahahahaaaa

Drama Mama said...

haaa bestnya! bila la nak dapat pakai ariani...jauh benor nak pegi. kalau bukak kat penang kan best. :-)

http://twinkywinkystars.blogspot.com

Sayang.Ibu said...

ohhh drama mama, kat penang lom ada ek, nnt sok kalo terjumpe tokey ariani, ai suh dia bukak satu kt penang ekk...hahahahaaaa