Sunday, April 18, 2010

2 In 1...

WOHOOOOO... saya sudah pun menonton cerita seram The Descent Part 2 nih. Btollah kata Kak Non, kena tengok part 1 dulu, kalo tak adalah tak syiokkkkk. Tapi nak wat cemana, carik part 1 takde je. Nak upload dari website malas laa pulok. Apapun cerita nih memang menyesakkan jiwa, mengepam adrenalin lebih laju dari biasa, puas hati menontonnya. Untuk yang tak suka genre seram, baek takyah tengok sebab mak pun lebih banyak tutup mata pakai bantal. Tapi saya tak puas hati dengan ending dia. Ke saje wat ending camtu sebab nak wat part 3 pulak??? Kak Non.. sila jawap... hahahhaaaa




Sebab ini entri 2 in 1, maka saya nak mewar-warkan saya dah dapat buku Kak Norhayati Berahim yang terbaru, Layang-Layang Bertali Kaca. Sangat sukakkk.. sekarang sedang menghabiskannya di antara aktiviti-aktiviti harian yang lain... Kebetulan jumpa buku ini kat kedai buku berhampiran umah saya.



Sekarang nih searching for Cinta Sufi - Ramlee Awang Murshid. Hari tu pi kedai buku kat Angsana dah Sold Out... huhhuhuuuu... Laris btol buku abang RAM nihhh...

Okeh..sekian entri 2 in 1 dari saya di ujung minggu ini.... :D



2 comments:

DNNA said...

saya yang menurut perintah,
*tutup mata ngan bantal*

kah kah kah kah kah ...

Sayang.Ibu said...

yaaa... bagusss.. ko mmg berhemah.. hahahaaa