Saturday, April 17, 2010

Apsal???

Apsal hahhh kalo duk umah je, perut mesti asik lapo.

Walhal tadi dah makan baekkkk punya hidangan. Ada asam pedas ikan pari, kerang rebus, celur nangka cicah sambal kacang. Mak saya punye sambal kacang memang terbaekkkkkkkkkk hokeh. Tengok... tengokkk... nih sambil taip nih mulut rasa penuh air liur... hampeh sungguhhhhh. :))

Sebab tu lah malas nak duk umah, kejenya mentekedarah ajer... hahhahaaa... tapi nak kuor merambu adalah malas. Ujung minggu nih berAZAM nak duk umah dendiam... merehatkan badan, minda dan poket.

Okey, sekian update kebulur ringkas dari saya di hujung-hujung minggu nih. Saya nak pi dapo tengok apa yang boleh menjadi 'teman' saya sambil-sambil nak marathon movies nihhhhh... caucincauuuu... :)



8 comments:

Salwa said...

itu adalah salah satu faktor kenapa suri rumah (read : cikwa) mudah menjadi gemuk gedempol :)

Sayang.Ibu said...

haishhh... bukan surirumah je cik wa.. yg x suri rumah nih pun sama jer...ngeeee..:)

knv said...

kah kah kah! ingatkan kat rumah orang je hang dok leleh ayaq lioq. rupa2nya rumah sendiri pun leleh jugak?

memang sah kronik!

:P

Fid said...

aku kuat mkn kat opis

DNNA said...

Nyah, aku macam fid ...
Kuat makan kat opis ...

Adakah kerana kami sama2 bekerja kuat di pejabat (ayat bajet pekerja contoh la kunun)??

Kah kah kah kah kah ...

kaknon, tu la pasal, che mek intan ni ... kat blog akak pun dia leleh ayaq liuq, kat blog dia pun leleh ayaq liuq ... lepas ni suruh dia masuk blog TTM ... kompom merembes non stop wa cakap ...

*berlari pecut sambil mengangkat jari tunjuk dan jari tengah - peace Intan, ailebiuuuuuu .. kah kah kah*

knv said...

satu aje caranya... bawak baldi merata2 kah kah kah kah kah!

aku pun ikut hang lari pecut la dnna woiii kah kah kah kah kah...

peaceeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!

:P

knv said...

eh eh eh.. semput lak larik..

berhenti jap..

kah kah kah kah!

:P

Sayang.Ibu said...

kak non... mmg kronik nih, agaknya kena pi birm baru sembuh penyakit daku nih..hahahhaaa

cik fid, kat opis aku x kuat mkn, pasal kul 10 mmg da mkn berat2.. pastu dok mengajor x smpt nak pikir mkn..ahahahaa

Dian... yer..yer mmg ko & cikfid tu pekerja cth..blh dpt APC thn nih..hahahaaa.. btw aku dah singgah blog TTM, sungguh menyeksa naluri perutku... kejammmm...wakakkaaaa

weh kak non.. dian.. korang mmg keji tawwww kutuk2 mak...*kejor sambil baling baldi kat dian ngan kak non*.. :P