Wednesday, December 9, 2009

Yang Menggugat Ketenangan Hidupku.... Sobsobbb...

AMARANNN!!!
ADAPUN ENTRI YANG INI ADALAH TIADA KENA MENGENA DENGAN ENTRI SEBELUM INI. TERIMA KASIH KAWAN-KAWAN.. ALHAMDULILLAH SAYA SUDAH SEMAKIN DAPAT BERFIKIR DENGAN RASIONAL....

--------------------------------------------------------------------------------------------------


Inilah dia...

Yang menggugat ketenangan hidupku...

Yang mengganggu lena tidurku...

Yang meresahkan pemikiranku....

.


.



.



.



.


.


Gambar adalah agak blur sebab pakai henpon sajer....




Inilah dia kasut Scholl yang menjadi igauan saya.
No siri kasut adalah LD 1057 (mampos no siri pun ko leh tau nyahhhh???)
Harga adalah RM 188
Kasut adalah sangat selesa tahap hotel 5 bintang...
Saya mahu jadikan ini kasut kerja saya.

Sebenarnya saya mahu yang kaler hitam.
Sudah di booking, tapi macam takde harapan, sebab kata SA tu diorang dah lama repeat order tapi masih tak dihantar...

Eh tapikan... tiba-tiba kawan saya Kak Sue kata kaler cream tu pun cun..
Hmmmm....
Kalo cekelat tu mmg ada size 6 aritu..
Haruskah ku rembat yang kaler cream itu????

Kalian rasa yang mana cun????
Hitam @ Cream?????

Huhhhhh... bile lah ko nak insap Intan wehhhhhhhh????? :P
Macam nilah jadiknya kalo laki takde, asik nak buat terapi minda jer..
konon nak ilangkan stress, tapi itu cumalah alasan semata....
Toksah lah ko nak salahkan laki ko yang tinggalkan ko nyahhhhh!!!!!!!


9 comments:

Mama Adib said...

alahai nyah ooi 188 jer

dia ko kan lenjan hari2 tau

tak yah pikir pikir swipe jer

takde itam amik je cream dua-dua senang match

wakaka dari aku yg bertanduk

Mummy Dasy said...

amik jek cream tu pun okey... nnt yg hitam kuar rembat plak yg tu... pki tiap2 ari xde ruginye pun..

Sayang.Ibu said...

MA...mak rasa, nak rembat gak...muakakaka
*dari aku yang tanduk mmg dah lama kuor*

MD... btollah kannnn, nak lenjan hari2 x rugi rasanya... ;)

~ As ~ said...

klau laki aku takde pun..ari2 nak shoping..hlgkan stress kononnya..
beli je!!!

azrinna said...

dua2 kaler sng nk match dgn apa2 baju. tpi wrna krim cepat kotor la cik intan

m-i-o said...

owh, sgt menawan:) tak sangka kasut scholl ada yg selim melim gini. biasa nampak yg gemok2 pendek je cutting dia :P

beli! beli! beli!

*nyanyi ikut irama potong! potong! potong! :P

mak rasa cream memang cun babe. sebab klo kaler hitam, nmpk macam too ordinary. rembat je cream tu, walaupun mungkin cepat kotor pandai2la jaga elok2 - barulah my precious ever. ngeh ngeh ngeh :P

LiAnA said...

cun arr.. kalau ku rembat je mana ada.. kalau idak mmg tak tido mlm muakaka... betullah hubby takder ingatkan bleh simpan duit tp rasa lg byk duit habis.. tak abih2 terapi mindakan.. alasan je tu wakakak

Sayang.Ibu said...

As... aku ingat aku je mcm tu..wakkakaaa

Azrinna, tulah yg terlintas dlm pale ms nmpk kaler krim.. tp skang mcm dah beralih arah laks

zufa..tulah psl... slalu tengok x cun, skali dia kuor yg nih, hahhh x tido mlm haku, akan ku beli!beli!beli jua yg ini nyahhhh..:P

Liana... setuju...gimme 5, fening okeh cik abang ku dgn bini dia nihhh.. hahahhaa

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇