Monday, December 21, 2009

Come On.. Let's Twist Again..

Gara-gara tertawan dengan testimoni Ini berkenaan tudung Twist Ariani, maka aku pun membuat kunjungan ke Ariani lagi pada hari Jumaat yang lalu. Rasa macam tak sampai seminggu aku dah mengulang balik ke Ariani nihhh.. aritu, cadang nak carik selai printed.. berakhir dengan selai printed dan berhelai-helai plain. Takleh tahan tengok Lycra plain jadik harga RM38 sahaja... mana nak dapat kalo hari biasa??? Ariani memang tengah buat sale gilor-gilor sekarang nih. Masa tu tak terpandangkan tudung twist nih. Tapi bila CikIszan dah buat tayangan tudung twistnya, maka mak pun seperti biasa mulalah menggediks nak try jugak.. :P
Maka............... inilah akhirnya yang berlaku...............
Model perasan tudung Ariani yang terbaru


Kebetulan twist plain baru sampai, memang hajat di hati nak carik selai lagi plain yang matching dengan baju kurung baru aku. Then kebetulan jugak, ada satu twist plain yang matching.. sukak laa mak kannnn... Tapi, pembelian lagi dua twist printed tu memang haku tak tau pesal.. kahkahkahhh... walhal mak tak bape suka sangat nak beli printed, pasal baju-baju kurung mak memang mostly bercorak.. so lagi prefer tudung plain. Tetapi, bila adik SA yang memang rajin entertain aku bila aku ke Ariani keluarkan printed yang dua helai tu, aku pakai.. trus nak rembat jugakkk... huhhhh... :P

Pendapat mak?? Ai loikeeeeee... sukak sangat ini tudung. Memang jatuh chenta lahhhhh. Btol kata Iszan , memang senang sangat nak pakai. Aku pun kalo Munaw, agak susah nak adjust pusing-pusing.. kadang-kadang nampak tak kemas. Maybe sebab tak expert. Tapi Twist Ariani nih memang best, twist sikit jer dah cun terletak. Kebetulan masa sale nih agak murah laa.. yang printed tu RM80, yang plain RM62. Memang patut beli time sale je lah kalo tak seratus lebih gak harga dia.

Sale nih sampai end of December nih. Sape yang rasa-rasa berkenan tu, pergi lah cepat sementara stok masih ada... :P


13 comments:

Marisa said...

mmg ariani tgh buat sale giler2.... kat tpt saya plain jd rm36.. kat KL plain tinggal rm35.

kami yg pakai uniform pi keje nih.. suka sgt ler yg printed2 nih...

sbnnya kan kalau yg 40% ke... 30% pun kalau kite pandai jarum dia boleh dpt buy 1 free 1....

Sayang.Ibu said...

btol laa marisa.. yg mak suka satu, SA dia baik hati jugak kannn...hahhaa

suhainini said...

ada sale ker..semalam sy pegi area kd..tak tahu pun dia sale..kalau tahu dh singgah dah..hehe..sebenaqnya baru saja beli 4 helai munaw..(sabaq2)

Sayang.Ibu said...

a'aa ada sale.. kalo kat area jb nih, mmg banner promo dia besar2an.. wahh lagi best dpt beli munaw.. jb xde munaw.. huhuhuuu

Mummy Harith Hannah said...

Beb, bulan ni ajer aku dah rembat 8 helai... Oppsss! Kahkahkah... Tak tahan beb, mmg mengancam harganya... mostly aku rembat yg buy 1 free 1... :P

Sayang.Ibu said...

Arnie..mmg nyahhhh... mak pun sama.. semilan lai gara2 sale ini.. uhukksss

yus said...

Puas mak pikir ape yg twist tu..
pattern baru ke..

oooo ... rupanya mak dah jahit dah tudung ni..

I panggil tudung eenaz..

ekkkeee

Sayang.Ibu said...

hahahaaa... lain istilahnyer... haii untung laaa nyahhh pandai dan rajin menjaet, takyah beli2.. utk yg tak pandia & pemalas cam mak nih, berlobang poket ajer lah jawabnya...;p

isz_3707 said...

cukup ke tu? apa kata ko return lagik mueehehehehhe

mamaDhea said...

wahh.. boleh ler jenguk weekend ni.. :D

~Umi.Sufira~ said...

Sakan ko nyah!! Sampai end of dec eh? Sempat ke haku nak rembat gak ni...weekend manjang bz..eekekke..

Sayang.Ibu said...

iszan..ah ko... tammo dah ulang2.. mak dah insapppppppp... kahkahkahhh

sha.. sila lah jenguk2..;)

mimi.. sempatkan ajer... murah2 beb dari harga biasa.. ;)

日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室