Monday, December 14, 2009

Alahaiiiii....

Bangun pagi yang tak berapa nak pagi sangat kepala saya masih pening. Dari malam tadi sudah pening kepala. Saya memang pelik, bila bendera merah jarang-jarang sakit perut, tapi mudah sakit kepala... kenapa ntahhhh... :(

Malam tadi saya melayan dua cerita DVD.. sampai pukul 3 pagi... agaknya itu pun menyumbang kepada sakit kepala ini. Malam tadi saya layan cerita Ghost Of Girlfriends Past dan He's Just Not That Into You. Kedua-duanya bestttttt.. dalam pada kepala fenin pun, saya habiskan juga. Semalam saya borong lagi 6 cerita. Konon-konon nak carik citer Couples Retreat dengan The Princess & The Frog untuk si anak dara. Tapi tokey DVD haram tempat saya beli tu kata tu gambar tak cun lagik. Yelah cerita baru maaaa...
Semalam saya jumpa satu lagi tempat DVD murah, gambo cun... 7 DVD = RM20, selalu 6 DVD RM20... Ada empat cerita yang saya tak tengok lagik... Love Happens, All About Steve, The Lake House dan Beauty & The Beast. Terpaksa beli citer Beauty & The Beast sebab dah janji nak beli cerita The Princess & The Frog dengan Aina, bila saya kata tak ada, dia sudah nak meraung kat situ, maka saya beli je laaa cerita yang ada ala-ala Princess jugak untuk dia... muahahahhaaaa.... Nak bawak Aina & Ainin tengok wayang, saya rasa tak berani lagik.. karang dia orang meraung dalam wayang, tak pasal mak kena baling ngan kasut... ekekekekeee....

Saya sebenarnya ada banyak entri bergambar yang saya nak sharing.. tapi kem salam lah nak upload gambo dengan broadband cap siput C*elcom nihhhh... I miss my home... I miss my S*treamyx actually!!! Nanti lah, saya merancang nak balik rumah jugak minggu nih...
Saya nak sharing cerita budak-kecik-rindu-abah-dia, resepi fuccini-with-chicken & Mayonis, Ladies Nite @ Danga Bay, Laksa Tomyam Sedap @ Danga Bay... hahhhh... banyak kannnn... Nanti lah yer...

Kawan-kawan, saya nak minta maaf kalau saya tak meninggalkan jejak di blog kalian. Sebab bila saya dah taip-taip komen, internet budus nih tak nak uploadkan komen saya, sangat sakit hati. Nak bukak blog kawan-kawan pun lombab nak mampos macam hape... sakit sungguh hatiku...

Ok.. kepala saya masih ada saki-baki pening, tadi saya dah telan paracetamol, saya nak tido kejap lah sambil layan DVD lagi satu... Adios me amore... till then... :D



2 comments:

m-i-o said...

Ghost Of Girlfriends Past tu best ekk?

oh, mak dh ada DVD tu tapi belum tengok lagi. malam tadi nak tengok, tp sebab ada ibuku dan bapaku terchenta tak jadi bukak - takut kot ada part2 sensored 18SX. muahaha :P

Sayang.Ibu said...

ermmm... okeh laa.. best laa nak layan saje2.. xde lah best gilorsss...hehehhee