Monday, December 28, 2009

Back To School

Hari ini saya mula bekerja semula. Sekolah buka minggu hadapan, tetapi cikgu-cikgi di sekolah saya haruslah bertugas semula pada minggu ini. Best.. saya sukak.. sebab sudah boring duduk umah makan-tido-perabih duit sahaja. Bila mula bekerja balik, masa akan berlalu lebih cepat pastinya... hehehhehee

Ok.. selamat kembali ke sekolah kepada cikgu-cikgi sekalian... :D

5 comments:

m-i-o said...

owh, cikgu memang balik sekolah seminggu awal ek? aku baru tau! kahkahkah :P

slmt bekerja :P

errr. dan berblogging :P

Sayang.Ibu said...

yer nyah, cikgu2 mmg biasanya mula skolah lagi awal. Abih tu nak kena prepare nak ngajo.. kang 1st day x tau nak ajor apa lak.. hehehehee...
TQ nyah.. slmt bekerja & berblogging gak utk ko..ahahhaa

Ella said...

selamat bertugas kemabali babe. haha

ko dh cuti lama tu..
aku ni yg tak sbr nak bercuti panjang. heheh

CapT said...

aku dpt Methodist Girl School Brickfield, cikgu intan otai! sila beri tunjuk ajar nak face new thing at new new place on 4th jan new year!! huhuhu

Sayang.Ibu said...

ella.. btol lah babe, aku dah keras kejung bercuti lama sangat sorang2 nih.. hahahaa

CapT... wahhhh good luck babe... no problem, anything gtau aje.. alahhh..aku pun bukanlah otai sangat nyahhhh...;P