Thursday, June 17, 2010

Kami Dah Balik!!!

Sawadikaaaa........... :)
Fuhhhhh... Akhirnya, sampai jugak saya kat rumah jam 1.30 a.m tadi. Sampai KL dari Phuket semalam lebih kurang pukul 1 pagi. Then memang decide nak tido kat KL dulu, pusing sana pusing sini carik hotel. Mula-mula ingat nak tido kat Tune Hotel depan KLIA tu je, tapi full. Last-last, jumpa De Palma dekat Sepang.. okeh pukul 4 pagi baru jumpa katil.

Semalam ronda-ronda KL jap then malam tadi baru gerak balik ke Johor. Nih bersiaran dari atas katil sendiri sambil nak tido.. Rindu kat rumah, rindu kat korang, rindu kat blog (sebenarnya), rindu semuanya dan yang pasti rindu kat Malaysia tanahairku... wahahhahaaa... tiba-tiba patriotik gitu...

Okeh, update holiday nanti nanti lah. Esok nak kena settlekan unpack luggage dulu which is saya sangat malas... berjalan rajin pulak.. hahahahaaa.. Nak kena bukak kedai dobi, walopun sempat mendobi kat Phuket, still ada baju-bajuan yang nak kena basuh. Nak belek rumah yang dah lama kena tinggal, nak masak sebab dah lama tak masuk dapo... mula laaa nak malas-malas sikit... kahkahkahhhhh.... Nak itu nak ini.. wehhh banyak seh benda kena buat. Nanti bila sempat saya story-mory lah pasal cuti-cuti kami tu yer... Apapun Phuket memang besttttt... ahakssssssss....

Okey.. korang rindu ai tak??? ahahhaaa... Khap khun khaaaa... :P
Untuk yang merindui mak (macam laa ado...), tempek dulu sikit gambo panasssss kat sana... muahahhahaaaa....... :))






11 comments:

CikChelsea said...

saya rinduuuu kat tuan punya blog...hehehehe :p

ala sambil2 mendobi tuh, mesin tgh pusing blh menaip seperenggan dua entry apa...konsep multi tasking gituh!

Nieza Ishak said...

pliss pliss plisss

gambar banyak skettt naaaaaaaaa ... hahahahah

Fid said...

salam nyah
selamat balik hahahaaa

~: UmmiNor:~ said...

lor awat tak habaq mai de palma..dekat dah ngan umah aciks hehehehe...

Cikidong said...

apa souvenir utk i???

lailasani said...

jelesnyeeeeeee i... hehehe.. teringin nk berjalan jauh jugak... huhuhu

TopsyTurvyMum said...

wahhh..dah balik ye cikgu Intan..
speaking siam berabuk la ni:)

Sally said...

sawadikkap cikgu!!

Ealyie said...

cepat nyah tepek gambo nyahhh..
aku tumpang nengok jegh..;)

m-i-o said...

welkam home sweet home babeh!

errr dh check ke blum breadmaker noxxa tu selamat di dapur ke tak? entah2 ada tikus rembat keee....hahaha!

Sayang.Ibu said...

CC.. auww.. ada jugak yg rindu.. ahkak terharu dik.. ahahhaa.. multi tasking, mau ada yg kena jeling ngan laki ahkak kang.. :P

nieza.. muntah nengok gambo kang..hahahaha

fid.. tengkiu..smlm x smpt nk jumpe ko nyahhh

umminor, lah ye ke? tak tau.. kalo x pi umah u je..hahahhaa

TTM... tu laa dua perkataan yg haku tau nyah, kapkhunkaa ngan sawadikaa.. muahahahaaa..

sally.. sawadikaaaa... :P

ely, nnt ku tepek...*wink*

zufa, yer..home sweet home... tikus kat umah aku siap buat roti lagik nyah haku xde...wakakkakaaa