Tuesday, June 8, 2010

Bila Nak Packing????

Heyyyy... bila lagi ko nak packing baju-bajuan nyahhhh???? Teman seperjuangan ko tu dah start packing weekend aritu tawwww... Ko biler lagik???? Huhuhuhuuuuuu.........

Ya.. saya masih blom sempat-sempat packing baju untuk Phuket trip this Saturday. Tak sempat beb!!! Sabtu-Ahad lepas sibuk ngan camping sekolah. Then semalam pun still ke sekolah, sebab ada keje last minute nak kena settle. Pastu hari ni tadi pun ke sekolah gak, ada Bengkel Teknik Menjawab Soalan Sains.

Esok adalah free, mungkin saya akan mula mengemas baju, kalo saya tak ralit dengan 'toy' baru saya itu. Khamis saya ada kelas tambahan, nasib baik 2 jam sahaja. Haaa.. sape kata cuti skolah cikgu boleh cuti sepenuhnya???? Minggu depan je laa kot dapat cuti betul.

Ok.. saya kan ada 'toy' baru. Nanti esok saya sharing ngan u olls.. sambil-sambil tu cuba laaa u olls teka hapekejadah pulak yang jadik permainan saya tu... Muahahahhaaaaaa..... :P

Selamat malam u olls................ :)

4 comments:

KV said...

kite pun tak packing lg walopun besok nak berjalan. Huhu

TopsyTurvyMum said...

wahh...toy baru??? BM kahh? kah? kah??

wahh..selamat bercuti noks! baik2 kat tempat org tu k..ecehhh..kalah makcik Odah bagi nasihat wakakaka!

aku buat tua tu kat sini..
http://www.in20years.com/

Cikidong said...

toy baru????? hihihihihihi

Sayang.Ibu said...

KV.. malas btol nak packing kan.. berjalan rajin pulak saya nih.. hahahhaaa

TTM.. bijak..bijakkkk... ahaksss... TQ beb...

Cikidong, awat ko gelak?? muahahhaaaa