Monday, March 29, 2010

Wajah Rahsia Hati...

Demi memenuhi permintaan ramai... RAMAI KERRRRRRRRRR??????? Kahkahkahhhhhh.... Tetap jugak tuan punye blog nak menempek wajah sendiri bersama lipstik warna baru yang diwar-warkan dan juga spek baru.. setelah spek mata dipatahkan dengan gagahnya oleh Ainin semalam... uwaaaaaaa... Rasanya takde beza pun spek tu kan, cuma kecik sikit je dari yang dulu sebab mak tak tuko lens pun, tuko frame aje...



Okeh... tu korang tataplah bibirku yang berlistip baru ittew. Kaler adalah sangat menepati piawaian ISO 14000 saya.

Oh yaaa... gambo adalah fresh from oven terkini, pagi tadi sebelum nak pi skolah sempat haku amik gambo diri sendiri.

Bagi menjawab pertanyaan Cik Chelsea, lipstik BB adalah long lasting.. sebab ahkak pun selalu malas nak touch-up lipstik lepas makan. Memang ai heart lipstik BB very strong.

Cantik??? Tak cantik??? ado den kesahhhh?? Sebab saya suka, jadik saya perahsan kata cantiklahhhhh.. errrr... lipstiknya yer, kang ada yang muntah ijo baca haku asik masuk bakul angkat sendirik.... hahahahahaaaaaaaa.....




14 comments:

DNNA said...

tertarik menarik ko memang da bomb, nyahhh ...

sungguh sesuwei kaler listip itu dengan complexionmu ...

nak2 ditambah pula seri dengan kehadiran spek baru ...(apa punya ayat daaa, ampun!!)

*sila blanja aku bila turun KL nanti naaaaa*

Sayang.Ibu said...

hhahahaaa... ko nehhhhhh... puji ikhlas ke x ikhlas nih??? :P kan ke ko janji nak masak best2 kalo aku dtg kl nanti kankankannnnn..buat2 lupe laa tuuuuuuu...

CikChelsea said...

mmg lawa okehhhh!

bercakap ttg warna lipstick dan of course la tuan blog ;)

Sayang.Ibu said...

CC... trima kaseyyyyyyyyyyy... *sambil lari-lari pegang kain yg koyak*.. muahhahaaaa

knv said...

cantik.. cantik. nak ngorat, buleh?? :P

Sayang.Ibu said...

err... nnt email ai yer, kat cni bahaya, ramai org baca...kahkahkahhhh... kak non wehhh, masih nak jadik boye kah??? :P

LiAnA said...

color lipstik cantik!!! tuan punya lipstik cunnn... sangat padan.. pandai tak saya, cikgu...;D

synn said...

nice colour,,,sy suka

sisdee said...

control ayu gituk hahahahahah..mak suke...!!!

cantik le kaler dia soft jek kan...

nyah cikgu2 skrang dah ramai pakai tudung ala2 ariani kan..ke ko mmg beli ariani hahahahahah...

ariani tgh sales tu..muahahaha aku gile cite topic lain...:p

Sayang.Ibu said...

Liana... pandai..pandai.. nanti saya belanja awak kat kantin ye... hahahaa

synn.. sila lah beli jugak.. ahahaa

sisdee.. yer mmg cantik kaler dia. beb, kt skolah nih ada 2 org yg giler ariani, aku ngan GPK Koko aku. Akk tu lg laaa mostly tudung dia munawwarah hokehhhh... tp cikgu-cikgi lain lagik suka beli tudung2 yg cikgu2 bisnes bwk pi skolah, walhal aku rasa sama je mahal ngan ariani.. baik aku beli ariani... puas hati.. hehehheee

Mama Adib said...

wah lawanya cikgu rini

takde murid mengorat kah??

Sayang.Ibu said...

MA... alamak takde laaa pulak... uwaaaaaaa... :P

Marisa said...

i like this kaler..... cam kena beli jek sebagai penghargaan kepada diri sendiri... hehe.. kiranya lepas pantang... pegi ofis berlistip baru! hahaha!

Sayang.Ibu said...

marisa, sila beli... award utk diri sendiri sebab dapat baby baru.. ahhahaaa.... btw.. congrats yer..;)