Monday, March 8, 2010

Bila Bersemangat Nak Buat Kerja....

... ada jer yang menghalang!!!!! Huhuhuhuuuuu... :(

Saya sedang bersemangat nak mendaftarkan guru-guru dan staf-staf sekolah untuk peperiksaan PTK. Tetapi....

1) Ada kemusykilan terhadap guru yang layak ambil @ tak.
2) Tiba-tiba website EMIS Online a.k.a Data guru/staf tak boleh bukak...
3) Nak tanya kerani, call.. dia kata tengah drive nak ke PPD tak bley nak jawab...
4) Call person-incharged-PTK kat Majlis Peperiksaan Malaysia, manjang engaged, takpun tak
berjawab...
5) Call guru data lain semua tak dapat... (apa kes????)

Why??? Why??? Why???? Target saya nak selesaikan pendaftaran hari ini adalah tidak kesampaian. Besok jer lah continue...
Ehhhh... tapi esok mak nak kena observe dengan GB... uwaaaaaaa..... Mati laaa haku. Okeh takpe, nak buat ABM sekarang... :P

3 comments:

DNNA said...

Hahahaha ...
Cian ko ...

Selamat aku ucapkan untuk esok ...

Cikgu Intan BOLEHHH!!!!

puterikiut said...

ya betul..system down kan..hubby ku pun same..nak daftar cikgu2 tp x dpt....kdg2 bengang gak dia ngadap keje smpai tgh mlm..ckgu data mmg bz kan..

Sayang.Ibu said...

Dian... aku nih susun schedule supaya keje tak bertindih. tp bila masalah mcm nih, buat aku bengang beb... huhuhuuuu... TQ babe.. :)

nieta, suamimu pun cikgu data ke? mmg laa keje cikgu data nih berlarut2 sampai ke rumah kannn