Sunday, March 28, 2010

New Colour...

Hari tu ingat nak beli lipstik BB kaler Sandwash Pink yang dah tinggal saki-baki. Nak pakai pun kena korek-korek pakai lip brush.. :P

End up, tak beli Sandwash Pink pun, tapi beli new colour by BB... GUAVA.

Cantik warnanya, saya sangat berkenan. Warnanya a bit peachy sket.. Pakai warna macam nih nampak perahsan muda sket.... :D

Guava by BB...


Close up sikit... tapi blur pasal pakai hp jer nyahhhh...


Saya dah lama gak tak beli lipstik baru. Last beli Sandwash Pink tu lah. Perangai saya malas nak beli lipstik banyak-banyak sebab nanti saya hanya akan pakai kaler yang paling saya suka saja. Jadik cukuplah ada dua, tiga kaler je dalam beg mekap saya. Saya suka pink, jadi ada light pink, shocking pink dan brown. Nih GUAVA nih bakal jadik favourite sayalah nih. Tengok lip gloss yang matching dengan lipstik tu pun menarik, tapi saya tak beli.

Wehhh... lipstik BB dah naik harga lorrr... RM80, dulu 70 lebey... huhuhuuuu... nasib laa saya memang tak suka beli lipstik banyak-banyak.

Cantik tak kaler nih korang??? Kenan??? Pi laaa booth BB yang berhampiran...

Sekian, terima kasih...




11 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Lagi best entry nih kalau ada gambar tuan punya lipstik ngan lipstik baru...weeweee....:)

Sayang.Ibu said...

auwww... tuan punye blog hujung2 minggu nih serabai, koser nak berlistip semata nak amek gambo nyahhh oooiiii.... kahkahkahhhh

~ As ~ said...

saya sokong mimi!

sisdee said...

wajib posing tunjuk bibir ni muahahahahahhhah...

mmg suke kaler camtu..tak le menyala jek kan kat bibir...tp saya suke gloss jek :p

knv said...

nice! akak pun suka BB. kaler2 dia macam masuk gitu hihihi :D

Fid said...

aku paling tak reti bab nih
kalau pakai mmg comot
apa kata ko meh ajar aku kakakaa

DNNA said...

Wah, malatop kaler dia nyahh!!!

Aku tak pernah lagi try BB ... Harus ku choba nanti nih !!!

Mek, bila ko turun KL nanti, sila lah bawak aku yang sangat jahil pasal mekap2 shopping naaaa ... Kita wat makeover gitu .. ahaks ;P

Sayang.Ibu said...

As... kita tengok vote afundi masuk nanti.. hahahahaa

sisdee.. kena pinjam bibir angelina jolie laaa camni.. muahahahaa.. ye, saya pun suka yang tak menyala.. ;)

Kak non..gimme 5!!! saya pun suka, sbb masuk2 kalernya, then tak mengeringkan bibir..heheee

fid.. nnt aku bukak kelas khas utk ko bila aku pi KL.. (macam bagus nak bukak kelas)... hahahhaaaa

Sayang.Ibu said...

Dian...sila try nyahhh, puas hatiii.. wahhh gini aku kena duk kl seminggu laaa... byk aktiviti..hahahahaa

CikChelsea said...

akak, liptik BB nih long lasting tak? sy tgh mencari liptik baru yg long lasting (mls nk touch up bibir bnyk kali ;p)

Sayang.Ibu said...

CC... setakat yg akk pakai nih, mmg lasting. biasanya akk lagik malas, lps rehat pun x kuasa nk touch up lagik...