Monday, March 22, 2010

ApA???!!!!!....

ApA?????!!!!!!!! No entry for today??? Huahuahuaaaa.... Saya takde idea nak gossip apa hari ni. Tapi masih jugak gatal nak menaip... :P
Okeh... kalian, kalo saya tanya kalian apa gosip terhangat yang kalian rasa nak saya bebelkan kat blog saya nih? Tak kira laaaa pasal gosip-gosip kat dalam sekolah ker, kat luar sekolah ke.... hahhahaaaa... apsal lak nak tanya kat korang ek?? Nampak beno saya ketandusan idea tapi masih sibuk nak memblog. Deyyy.. dah takde idea tu, duk dendiam udah lerrrrr.... :P
Eh Cik Liana ada tanya saya pasal nak buat emoticon kat entri. Saya takde tulis steps nak buatnya kat blog saya nih. Sebab saya refer blog Kak Non Vogue. Tapi tadi saya try bukak link blog Kak Non, rupanya tu blog lama dia.. dah tak wujud lagik. So Kak Non Vogue ku sayang, ahkak ingat lagi ke tak cemana nak wat emoticon tu??? Boleh tak reveal lagik sekali kak??? Bolehlah Cik Liana tu belajar cemana nak wat emoticon tu.... :D

3 comments:

sisdee said...

cikgu ni bukan gossip tp brita..

mlm tadi i dah tkejut dgr yanie mentor mninggal .. muda lagi babe..ngeri..ngeri

err tu bole dikategorikan u amik tau tak ek :p

Sayang.Ibu said...

cehhh sisdee niiiii... nih dah kategori paparazzi punye story nih.. hahahahaa... eh btol ke nyah?? nape dia meninggal???

Ealyie said...

sbb ketumbuhan paru2, dah 4 bulan nok.. :( Innalillah..

p/s: td sebenornya aku nk suh dok diam2 vley??? :p