Tuesday, March 2, 2010

Owhhhh... Ai Like!!!! :D

Saya sangat happy, sebab akhirnya sesuatu yang saya idamkan telah saya perolehi. Apa diaaa??? Owhhhh... bukan handbag idaman, itu entah biler belum lagik.... :P


Tapi ini......


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
**
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Header blog saya yang baru.....




Saya tempah dari Cik Jiji di triplecolourlife.com. Saya memang teringin nak mekap blog saya nih cun-cun. Tapi sayangnya saya nih tak laaa pandai nak buat sendiri, paling-paling pun mampu tuko wallpaper yang cun jer. Nak mintak tolong orang, orang pun busy.. mana ada masa nak layan saya kannn... ahakssss.... :P

Kemudian saya nampak header yang begitu menawan kalbu kat blog lailasani. Berkenan dengan hasil kerjanya, dari situlah saya temui blog Cik Jiji. Rupa-rupanya header blog yuitsumuni yang comel tu pun hasil kerja Cik Jiji jugak.

Wallpaper blog yang menawan, telah saya jumpa. Saya mengidamkan header blog yang comel dan sweet dan yang penting ada gambo saya & my precious. Maka saya terus mengezasssss email Cik Jiji di triplecolourlife.com dan menyatakan ciri-ciri blog header idaman. Lalu setelah selesai berurus-niaga, maka hari ini dapatlah saya blog header baru seperti yang saya idamkan.

Cantik tak header blog saya yang baru ini??? Saya memang sangattttt suka... Saya rasa matching dengan wallpaper blog saya nih. TQ Jiji.... :D Terasa makin semangat untuk berblogging... ahahhahaaaaaa.....

Kalian, kalo kaliam berkenan dan nak menempah satu header blog yang cun, silalah roger-roger Cik Jiji @ triplecolourlife.com. Kalau kalian nak minta dia mekapkan blog kalian pun boleh... :)

** apsal ku buat link tadi semua broken??? haishhhhh... :P


18 comments:

Nieza Ishak said...

cantik nyah,

ni yang haku dengki ni ..
nak pi tempah jugak la ...hihihi

CY4.0 said...

cantek nyah.. but way too big for my lappy.. bukak2 blog mu nampak header saja.. heee..

sisdee said...

sgt cantik..mmg sangat blue hahaaahahh

suke...:D

Jiji said...

hahahaha besarnyaaaaaaa header!! huhuhu.

(thats the best part actually .. ibarat mengalu-alukankan tetamu@!~)
glad yer like it.

DNNA said...

Shomeyyyyyyyy !!!
Mak sukak!!
Cayalah Jiji ... :)

Jiji said...

eh intan, u punya link dalam entry ni suma broken link la dear

m-i-o said...

aku bukak2 tadi,

APAKAH BESARNYA GAMBOR MINAH NI?

gambor je yg besar, orangnya slim. muehehe :P

oh ya, aku sebenarnya nk sambung cite pasal lempoyak. ekekeke! aku tanya mak aku kan, dia kata org dulu2 biasa bg anak makan utk ubat masalah cacing. pahit, katanya.

nyah, kompem ko takde cacing :P

Sayang.Ibu said...

Nieza... pi tempah beb, tadi link broken, nih aku dah betulkan... :)

CY.. mmg beso... saje nak g u olls nmpk muka pemilik blog nih.. hahahhaaa....

sisdee... ai like blue.. auwww... :P

ZZ.. home sweet home.. ahakss... thank u sbb suka... :)

Dian... mcm pemilik blog kankankannnn... muahahhaaa... Jiji mmg kreatip & inovatip.. :)

Jiji.. x pe laaaa beso... ai like it... TW.. ai dah btolkan link tu.. x prasan broken lak.. ;)

Sayang.Ibu said...

ceh ko zufa... kejam tawwww.... nasib baik ko ckp mak slim (river)..kekekkeeee... wehhh, ye ke mak ko kata gitu? x tau nyah haku, yg aku tau lempoyang utk buang2 angin

~: UmmiNor:~ said...

hahahhahaha nak kata berjankit ngan aku, dah basi pun header aku tuh :P takpe, go on babe....hepi gilosss nak berblogging kan kan kan?

Sayang.Ibu said...

header log ko pun jiji buat ek ummi nor...?

DNNA said...

Yahoooooooooooooooo ...

Sekarang usus2ku adalah zon bebas cacing .... Thanks to lempoyang and cikgu intan ..

(m-i-o - baguih betul la hang ni bagi info2 berguna macam tu ... tqvm)

Sayang.Ibu said...

Dian... ko pernah ado cacing kah??? hahahhahaaaa......

DNNA said...

kah kah kah intan ...

Anak aku dulu pernah kena cacing ...

Aku Alhamdulillah, tak pernah (rasanya la kan)...

Tapi sekarang, berkat lempoyangmu itu, aku bertambah yakin !!!

heh heh heh heh heh ...

lailasani said...

bukak2 tadik nampak header baru tu...
comeyl.. comeylss......
mmg tabik spring kat cik jiji...

Sayang.Ibu said...

Dina... hahahhaaa.... yakin bolehhhh... :P

Laila... comeyls kannn... mak jeles tengok header ko yg cun tu, berdezuppp mak email si jiji tawww... muahahhaaa

Fid said...

syanteekkkkkkkkkkkkkkkk

Sayang.Ibu said...

macih cik pid..;)