Wednesday, March 17, 2010

Terima Kasih Daun Keladi....

Hari ini, saya dapat parcel dari Puan Dian @ http://d-n-n-a.blogspot.com/ . Terharu sungguh bila dapat kiriman yang tak diduga nih.
*
Parcel yang dinantikan... :D
*

*
Souvenir yang sangat-sangat istimewa dari Dian. Siyes tak sangka dia betul-betul bagi sourvenir ini untuk saya. Dian nih rakan blogger saya... actually agak baru jugak kami berkenal-kenalan di alam blogger nih, tapi memang cepat btol sehati berdansa mesra dengan dia nih walaupun memang belum pernah bersua muka. Entah kalo bersua muka entahkan sehappening dalam blog ataupun diam membisu seribu bahasa ekkkk.. hahahhaaa... :P

Dian nih rupa-rupanya aktif dengan hobi barunya. Kalo Cik Fid sibuk dengan tema senget yang entah di mana senget pun saya tak tau, pasal saya tengok hasil jaetan dia hokehhhh ajer... si Dian nih pun sama... Yang mana mak sangat jeles pasal mak nih apsal tak terbukak hati nak menjaet lagik. Apakah dengan membeli mesin jaet, maka saya akan menjaet? Atau saya akan menjadikan mesin jaet itu sebagai hiasan seumpama gajah putih di rumah saya??? Tengok kawan-kawan menjaet, teringin jugak nak menjaet... tapi keinginan tu setakat menjadik keinginan ajer pasal saya belum ada kekuatan (?) untuk menceburkan diri dalam arena penjaetan...cakap aje lah ko MALAS yang beso nyahhh oooiiiiii :P
*
Eh, bebel merapu pulakkkk... kuikuikuiiiii... Kalian nak tau apa dalam parcel tu???? :D

*
*

Saya dapat iniiiiiiiii...... Taraaaaaa!!!

*
Okeh.. ai bukak sikit untuk pandangan mata hati bundar u olls...
Washable panty liners versi D.N.N.A... u olls ado??? :P

*
Sangat comey tawwww... Saya sangat sukakkkk lagi-lagi sebab dapat FREE. Saya received parcel nih kat sekolah, kebetulan pagi tadi kan saya ada kelas tambahan. Saya bukak dan sebab kecomelannya, kawan-kawan saya yang tengok terus berminat dan paksa saya order dari Dian. Cik Puan Dian... silalah siapkan tempahan kawan-kawan saya yer... ahahhaaaa.. *wink*
*

Ada yang berminat??? Saya rasa Dian jual washable panty liners nih... Kalian tanyalah dia kat @ http://d-n-n-a.blogspot.com/ . Segan??? Nak suruh saya tanyakan pun boleh jugakkkk... hehheheheeee...

Anyway Dianku sayang... Terima kasih daun keladi ada apa-apa yang free bagilah lagi, ku sangat suka pemberianmu ini... Ailebiu very stronglah babe... mmmuuuaaahhhhhhssss.... :D





8 comments:

sue said...

salam..thanks for sharing ye....Cantik...nampak cam cute ajer...

synn said...

mmg cute sgt..

Fid said...

yahahahahhahhahaaa

patut laa

aku tercabar nih kahkahkah

jumaat ni aku nak jahit cantik2 aku nak tayang kat ko biar buntang mata ko tgk!!! hahahahaha

Sayang.Ibu said...

salam sue.. 1st time nmpk sue komen nih.. TQ yer.. ;)
mmg cute.. blh order kat dia kalo kenan.. hehehee

synn... btolll... comellllll.. geram tengok.. heheee.. salam singgah synn.;)

cik fid sayang... ko keji nak tayang kat haku tawwww... hahahhaaaaaaa... aku saja tayang kat ko supaya ko lebih tekun menjaet...:P

cW said...

Cantik sungguh :)
baiknya sis DNNA ya :)

DNNA said...

Salam,

Waduuhhhh ... ku sangat2 terharu beb ... Ko wat satu entry pasal pantyliners herot berot tu ye...

Thanks a million bebeh ... :)

Aku dah wat malam tadi yang kaler fancy2 n sexy2 tu ... Tinggal nak bubuh snap buttons jer ... Dah siap nanti aku posto kan ke ko ek, Insya Allah ... Hahahaha ...

Glad you liked the pantyliners .. Selamat datang ke dunia cloth pads :)

sisdee said...

wah..besnya ada pntyliner camtu..bes..bes..:)

tq cikgu promo tak pnah ku tahu pun :D

Sayang.Ibu said...

cik wa... DNNA mmg baekkk.. pasal tu ai lap her...kihkihkihhhh

dian..org berbudi kite berbahasa, org memberi kita merasa...ahahahahaa... mana de herot berot nyah. ko ngan fid sama laaa... hakhakhakkk.. nnt aku reply email ko yer nyah

sisdee.. mmg bes... nih x sabo nak guna nih, tp kena tunggu nak promote kt skolah lagik naik cuti nnt. sisdee x berkenan kerrr??? beli laaaa... ahakssss