Tuesday, March 30, 2010

Gojes Moms...


Gojes mom to be... :P


Sorang lagi... :D


We've got new babies and 'mommies' at home. Layannnnnzzzzz jek laaa kerenah anak pompuan. Kadang-kadang ibu dia pun rasa nak join jugak... hahahhahaaaa. Paling tak tahan bila adik paksa ibu nenenkan baby dia... hadoiiii laaaa... haku tak buat, gasak dia melalak, siap singkap-singkap lagik baju haku. Bila ibu suh dia nenen sendirik, dia pandai lak kata tak de. Habis... what should I do??? Terpaksa lahhh mak nenenkan baby dia nyahhhh oooiiiiiiiiii.... muakakakakaaa.... Adik nih giler fanatik breastfeeding. Baby tu sebenarnya ada botol susu siap. Aina pulak buat lawak, nak mintak pinjam pam, sebab nak pam susu dalam botol baby dia... kahkahkahhhhhh.... :P

Anyway, bagus anak-anakku... Breastfeeding save the money world. Semoga semangat breastfeeding yang tertanam dalam jiwa kalian kekal sampai kalian ada anak sok hendaknya. Mana nak tumpah kuah kalo tak ke nasik ye tak.. semoga perangai ibu yang baik-baik aje yang korang ikut nak oooiiiiii.... yang kureng baik tu pejamkan mata jek laaa... :P



** scheduled entry nih mak taip hari Ahad lagik, menaip tanpa spek mata adalah sangat seksa, tapi gigih nak menaip gak. Spek mata mak kena patahkan dek adik.. huhuhuuuuuu


4 comments:

CikChelsea said...

hahahahahahaa
mmg confirm anak2mu ikut fi'il mu ahkak. tp bgs la depa, memupuk rs kasih syg dr kecik. kecik2 dh suka babies :D

ada chan ainin nk dpt adik lalala~

DNNA said...

Ahahahaha ...

Very the sweet la aina dan ainin ...

Pandai ko instill sifat2 keibuan kat anak2 ... Bagus bagus !!! :)

rohaadam said...

hihi,budak gegirl cam ginilah,mcm Aina dia yg BF terus baby2 dia,tak pyh suruh mama dia yg buat dah.

Sayang.Ibu said...

CC.. adikkk??? owhhh, itu kena tunda lain tawunnn.. ahahhaaa

Dian.. bukan apa, aku dah train awal2, sok kalo ada adik.. senang laaa ada org tolong jaga kannn..hahahaa

Roha..btol lahhh... anak pompuan mmg mcm nih..;)