Wednesday, February 10, 2010

TAK SUKA!!! TAK SUKAAA!!!!!!

Ku ada meeting PIBG hari ni pukul 5pm. Haihhhhh... tak sukak btol lahhhh kena meeting petang-petang macam nih. Besok lakiku nak berangkat, ku tak balik-balik umah lagik sekarang. Nih meeting kompem abih pukul 7. Nak monteng, tak bleh pasal dah dua kali meeting mak escape... huhuhuuu... :(

Ni lagi spuloh minit nak kul 5, tapi ku masih sempat update blog sambil nenen adik. Adik pun macam tammo lepas ibu pi jer... Huhuhuuuuuu.... :(


SESUNGGUHNYA saya-tak-suka-kena-keje-sampai-petang.. :(

4 comments:

LiAnA said...

org nak balik dah.. dia kena stayback lakk hihi

Sayang.Ibu said...

liana... tu yg tensen tuuuu.. :(

~: UmmiNor:~ said...

saya-tak-suka-kerja! boleh? hehehe

DNNA said...

kalau kena stay back untuk abiskan kerja sendiri aku tak baper kisah sangat ...

tapi, kalau kena stay back sebab nak kena hadiri meeting, haaaa ... kompom mak tak sukoooo ...