Monday, February 15, 2010

Saya TelaH Berjaya...

Saya telah berjaya...
*
1) Menghilangkan Blog Header's Border
2) Menambah Post Border baru yang comel walopun tak pandai jahit, tetap nak letak border jarum jaet dengan benang...hahahahaa
3) Menukar langsir background blog

Saya suka background baru nih. Saya rasa lebih segar dan comel.
Ada apa-apa komen?? Susah tak nak bukak blog saya?? Font macammana??? Okey tak??? Sila beri pendapat yer kalianssss.. Walaupun ini adalah blog-syok-sendiri, saya tetap mahu kalian syiokkk jugak membukanya... :D

9 comments:

~Umi.Sufira~ said...

Canteklah nyah!!!Mak sukak!! nampak lebig segar dan bugar..hihihi...:)

Fid said...

ok
suka
good!

LiAnA said...

rasa cam duk dlm taman :D
bestt

Sayang.Ibu said...

mimi.. aku pun rasa macam tu.. :)TQ

Fid.. aku suka bile ko suka.. mmmuaahhh...TQ

Liana... boleh laaa duduk lama2 kannn.. :) TQ

CY4.0 said...

cantek nok. Dlm PC. Dlm mobile xde bunga2.

~: UmmiNor:~ said...

gambar x leh bukak la..yg lain marbeles!!!

Sayang.Ibu said...

CY... tengkiu nyahhh.. ahakss..

umminor.. awat gambo x leh bukak??

CikChelsea said...

yeayyyy!!!
blog anda sudah tidak berat utk loading. tiada lg script kejadah tuh ;p

syabassss ahkak!!! ;p

Sayang.Ibu said...

CC... sungguh kahhhh...??? ok kalo mcm tu, ahkak maintain dgn langsir nih jek laa dulu.. hehheee