Monday, February 22, 2010

Dating Bersama Adnan...

Kan hari Jumaat lepas saya ada tulis yang saya ada temujanji dengan Adnan kannn??? Ramai pun yang dah dapat agak siapa si Adnan nih... Memang tepatlah dugaan kalian, Adnan Sempit..
Okeh... tayang dulu, gambar pelakon utama Adnan Sempit... :P
*
Yang dalam poster tu lah pelakonnya...
bukan yang comel depan poster tu... :P


Adapun, hari Jumaat yang lepas, saya telah menemankan KakSue dan anak-anak menonton cerita Adnan Sempit nih kat wayang JJ Tebrau. Kak Sue nih wife kepada bespren hubby saya. Dia pun cikgu jugak, mengajar di Sungai Kapal. Jadi kami berlima pun menontonlah Adnan Sempit tu Jumaat lepas. Cerita dah lama, tak ramai orang pun yang tengok. Tapi memang lawak tak hengat... Kami nak pecah perut gelak... hahahhaaaa. Ok laaaa cerita tu kalo nak tengok. Sempoi jer jalan cerita dia.. :D
*
Tempek sket muka saya dan Kak Sue...


Lepas tengok wayang, Kak Sue ajak teman dia pi City Square pulak, nak beli kasut Scholl idaman Kak Sue. Kat JJ Tebrau, takde saiz ler kekdahnye.. tu yang kena merempit ke City Square pulak. Hai Scholl... Scholl.. nape laaa ko slalu tak de saiz??? :P

Kak Sue sebok menerai kasut, ai sebok mengumpulkn bahan bukti amik gambo..

hahhahaaa... :P

*
Anak-anak kesayangan...

Aiman, Aina & Diba...

Supermodel kesayangan saya...

Anak-anak dah tahap boring, mak-mak lama beno dalam kedai... :P


E'ehhhh kenapa Ainin tiada dalam itu gambar??? Ermmm.. sebab, saya tak bawak Ainin hari tu. Tinggalkan ngan emak saya.... :P

Nasib lah memang ada saiz kasut yang Kak Sue nak tu. Puas hati Kak Sue dapat jugak kasut dia.. hahahaaa... Lepas dah dapat kasut idaman, acara memenuhkan perut sambil bergosip pulak laaa kan.
*
Memang agak penat hari tu. Pukul 7 baru selesai acara berjimba-ria. Namun saya senang hati, sebab Kak Sue belanja makanan sedap hari tu... Thank u Kak Sue... :D

Makanan dan minuman adalah tajaan Kak Sue... :)

Sekianlah kisah dating saya hari Jumaat yang lalu.... :)




6 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

intan, akak tgk dgn ojan dan akim, ketawa sama-sama. Seronok sangat..ada part yang akak tepuk tangan dan orang lain ikut..
akak memang macam tu, kalau tengok wayang..ada part yang harus diberi pujian kadangkala akak tepuk tangan dan kadangkala berdiri..
untuk bagi pujian..dan terikut2 budaya mat salleh le pulak..ha.ha

DNNA said...

Tepat skali tekaan mak ...
Kah kah kah ...

Geng, memang best ke citer tu??
Aku tak tengok lagi ...

Yang aku tak paham tu, awat tajuk dia Adnan Sempit??. Apa yang sempit sangat tu?? Kenapa bukan adnan sumpit?? atau adnan semput?? *musykil*

kah kah kah kah kah ...

~ As ~ said...

heart u lah Aina !!!

LiAnA said...

bestnya sekali sekala kuar dating dgn kengkawan sambil kelek anak hihi..

Anonymous said...

membaca seluruh blog, cukup bagus

Sayang.Ibu said...

kak yati : btol laaa... mmg lawak citer tu. saya nak pecah perut ketawa. tp kan, bagus sebenarnya kalo kite bg penghormatan gitu, tp tipikal org melayu (ke Malaysia?) segan nak buat gitu kannn.. ;)

Cik dian cayang... utk mengetahui kenapa 'sempit' ko kena tengok sendirik.. mak kedekut nak gitau.. wakakkakaaa... citer nih best sbb lawak laaa.. mmg asik gelak jer nyahh...

As.. nak wat menantu x bley plak kannnn.. hahahahhaaa... :P

Liana.. kitorang nak dating ngan hubby, hubby xde... sobsobbb... :P

Cik Anonymous.. terima kasih sbb sudi baca blog merapu saya nih.. cik anon xde blog ker????? bg ler saya baca gak.. hehehheee