Wednesday, February 10, 2010

Tak Sempat-Sempat....

Tak sempat-sempat saya nak mengupdate blog. Agak mandom, kekeringan idea. Kerja pun macam banyak ajer. Internet kat sekolah pulak macam biskut, kejap ada kejap takde. Sekarang ni asik balik petang sebab ada training olahraga untuk murid-murid. Bila balik, memang dah lepak. Tak larat dah nak bukak lappy. Bila balik lambat, nak berulit dengan hubby anak-anak lagi. Tak suka betul kena balik petang, kesian anak-anak yang dah biasa tengok saya balik cepat. Nak jengah blog kawan-kawan pun tak sempat jugak. Saya rindu nak berblogging sebenarnya.

Esok hubby dah nak ke Qatar semula. Tinggallah kami anak-beranak lagik... huhuhuhuuuuuu.... Nampaknya kami terpaksalah 'beraya' sendirian minggu depan. Baru berangan nak berjalan-jalan lagi cuti panjang Raya Cina, nampaknya... meroyan dengan adik-adik sendirik je lahhhh... :P
Harap-harap hubby tak pergi lama sangat kali nih. Sebulan lebih kot... Sebulan lebih tak lama??? Tak lama sangatlah untuk orang yang dah biasa kena tinggal macam saya nih. Tapi mak ayah dah ada, tak lah saya boring sangat kan.

Itu sajalah update hidup saya yang huru-hara terkini... :D

3 comments:

~: UmmiNor:~ said...

olololo cian dia....
ku memahaminmu....cewah!

CapT said...

dulu keje opis.. blk kol 8pm selambe jekk.. skang neh balik kol 3 pon rasa terbakar jekk.. kalau meeting tuh.. seboleh2 15 minit cukup.. kan? kan?

Sayang.Ibu said...

umminor... nasib baik faham.. ahakssss... ;)

capT.. tu laaa pasal, mmg beb..hangin jer. lagi2 kalo tiba2 dapat arahan gerak cepat dari PPD kena attend meeting petang2. ko baru lom lagi tu.. nanti lama sikit... tapi apepun, kena gak bersyukur sbb masa bekerja dah berkurang betul x??;)