Tuesday, February 2, 2010

Amukan Sang Buaya...

Memang mengejutkan!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sepasang buaya telah didapati mengamuk di sekitar Bandar Seri Alam. Sangat menyeramkan saya.....

*









*














*




















*























*














*





*









The Crocs...


Peliknya tiba-tiba saya kemaruk nak bercrocs. Sebab dah penat nak berheels waktu acara riadah di shopping complex, maka saya nak carik satu kasut yang tidak memenatkan kaki yang kuat merayap ini. Beli yang flat saja. Nak beli wedges, tak ada yang cun pun.. lagipun wedges pun letih jugak kalo tiba-tiba kena bawak Ainin yang tak berapa nak baby lagi tu dalam sling kannn... Itu je lah yang berkenan kat mata rabun saya nih.. heheheheee... Nak ikutkan macam tak laaaa berkenan sangat, tapi yang lain pun tak berapa mabeles, lagipun kesian kat incik hubby yang kena paksa balik cepat sebab nak ajak pi JJ Bukit Indah.. maka saya rembat jugaklah yang ni... Saya tanya hubby, cantik ke nih?? Dia kata cute... okehhh... maka sebab ai nak you pandang ai kiut jugak walopun di tapak kaki, ai amik jugaklah yang ini yer dear??? :P

Sekianlah laporan 'Amukan Sang Buaya' pada hari ini... :D

9 comments:

Mummy Harith Hannah said...

Intannnnnnn~,

Sebjik sejibon dgn kasut buaya ku!!!
baru jerr beli Sabtu lps (prep to Sabah laa nie). :D

Ko beli biler beb? ;)

WADLENSA said...

fiewwhh thought that it was a real'crocs'..btw the so-called crocs was so cute and sweet,hope that ii can grab one sooner (marisamerr-member of sususibu.com0

iena hamdi said...

hahhaha akak pun br dapat sepasang lagik buaya ni.. last week tp akak beli yg hello kitty tu.. kekekke masa kecik2 tak dapat kasut katun2 ni.. dah tua tua ni baru reti nak pakai..

CikChelsea said...

tajuk entry mmg terbaeeekkkk ah!

eh kt JJ bukit indah la kasut bnyk pilihan, crocs JJ tebrau lg hazabbbb

Ealyie said...

akhirnya kau pun kecundang jua sama sang buaya yea.. ahahah..

Sayang.Ibu said...

arnie.. wahhhh.. ku punye beli jumaat malam lepas... kire tua sikit jer lah.. :)

hai marisameer... grab one lahhh... mmg cute tauuu

wahh kak iena mmg suka crocs ni ek?
kite baru cuba2 nih

cik chelsea.. tajuk haruslah gempak.. hahahhaa......mmg laa kat B.Indah lg byk pilihan.. sbb tu ke sana yangggg...

Sayang.Ibu said...

ely... buaya bedebah.. wakakkkakaa

suhainini said...

oh..buaya bernama cik lily rupanya..hehe...
sy punya kaler coklat...

Sayang.Ibu said...

buaya yang kiut suhainini..;p