Tuesday, February 23, 2010

A For Aina...

Bila Acu balik, anak-anak adalah sangat happy sebab bertambah lagi bilangan orang yang akan melayan diorang.
*
Tapi... bila anak duk senyapppppppppp ajer, sila-sila lah jengah apa projeknya....
*
Contohnya ini..................................
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
Hasil kerja-tangan Aina pada handphone pouch Acu..
A for Aina... :P


See.. abih kontot celak Acu jadik pensel tulis Aina... :D


Tempat kejadian... :P

*
Kata Acu, patut laaaa Aina tekunnnnn ajer duk kat tempat kejadian tu. Bila Acu tanya, Aina watpe.. Lek jer Aina kata.. takde apa-apa... Rupa-rupanya, dia sudah menconteng arang pouch Acu, pakai celak Acu lak tu... Bila kegiatan haram telah dikesan, dengan muka innocent nya Aina kata... "tengok Acu, Aina dah pandai tulis huruf A"... muahahhahaaaa.... :D

Takpe lah Acu... redha jek laaa... See, Aina dah pandai tulis kan Acu kannnn??? Acu bangga tak???? :P




6 comments:

DNNA said...

Bijak bijak ...


Dia tolong labelkan pouch Acu la tu ... hehehehehe ...


A for Acu ...

;)

~ As ~ said...

tak pe lah Acu, nanti mak Aina belikan eyeliner baru ok...hehehehe

~: UmmiNor:~ said...

hahahha bijak tul...mak sedra takkan marah anak sedara punyer la, confirm!!!!!!!!!

Sayang.Ibu said...

Dian.. aku pun rasa gitu gak, tu yang dia kasik dua A, one for Acu, one for Aina.. hahahaa

As... x pe lah Acu, acu x yah pakai eyeliner lagik, acu tu blajo x abih lg.. kurangkan mekap...hahhahaaaa

umminor.. mmg pun kalo mak sendirik, kompem dah kena lepuk..hahahhaa...

CikChelsea said...

Acu nya mrh tak?
kalau tak mrh wahhhh sgt best la dpt makcik begitu..sy pon mahuuuu ;p

anak2 buah sy tak berani usik make up saya @ masuk blk, makcik depa garang mcm singa..sekali kena jengil mmg pandang lantai je...wakakakakk

Sayang.Ibu said...

wahhh...garangnya CC... acu aina x marahhh punnn... aina ngan ainin nih kesayangan diorang semua.. si aina tu lagik laa pandai bodek.. sikit2.."acu ni cantik laaaa"..hahahhaaaa