Friday, September 4, 2009

Muslimah Sejati...


Dara-dara muslimah sejati...
Ada yang nak buat calon menantu ???.... kahkahkahhhhhhhh


Susah btol nak suh Aina duk dendiam amik gambo skang..
Nih dapat gambo dia masa tengah berlari.. hishhhhh... :P


Ayu tak anak dara mak yang kedua nihhhh... ahahhahaaa....
Baik hati btol Ainin, mak pakaikan tudung, diam jerrr.. :P


Semalam, kami sekeluarga menghadiri majlis berbuka puasa anjuran tempat kerja Mr Hubby kat The Grand Paragon Hotel. Cantik sangat lah hotel tu.... Masa majlis kawen Mawi-Ekin buat kat JB kan, derang tido kat hotel tu.

Gambo gelap kat lobi hotel..


Ni pun kat lobi jugak.. tudung anak dara mak dah melayang... :P


E'ehhhh.. gambo time makan takde ekkk?? Almaklum ler... tak sempat nak amik gambo time makan, perut lapo plus huru-hara melayan dua orang anak dara aku tu yang mengalahkan orang berpuasa... hahahhaaaa. Tapi banyak btol makanan beb... best-best pulak tuuuu. Kambeng golek pun ada. Tapi kami berdua makan tak berapa nak kenyang pun, sebab duk melayan budak dua orang tu laaaa... :P

Yang bestnya bos besar siap dah bagi 'duit raya' kat budak-budak. Sorang RM50.. banyak btol duit bos tu... dah nama pun bos kannnn... Ermmm... tapi bos, kat bapak budak-budak tammo bagi 'bonus raya' kahhhh??? Kalo ada, boleh lah mak budak-budak tumpang sekaki-dua... :P
Macam lah bos laki aku baca blog aku.... kahkahkahhhhh...


7 comments:

Nieza Ishak said...

wahhhhhhhh suker la nengokkkk ..
cam kembor ..

tudung suffiya & zulaikha tak sempat carik lagik ...

kalo kami pun buka kat luor hemmm tak dapat nak makan la gamoknya. Dok huru-hara kat anak2 jugak ...

~ As ~ said...

wahhh sweetnya.... kalah dah mak dia...ahahaha
mode:nak anak prmpuan.

Ella said...

comelnye pakai tudung kecik2..

mcm kembar dah aku tgk anak ko ni..

Sayang.Ibu said...

nieza... mmg kannn... penyudahnya balik berbuka tu, ada hati nak makan lagik..hahahhaaa...

As... ke mana nak tumpah kuah, kalo x ke nasik...ecehhhh...(masih nak mengaku diri sendiri sweet..kahkahkahhhh)

ella... a'aaa comel banget...hahhaa..puji anak sendirik. mmg laa beb, bos shamsul siap ingatkan derang kembar.. :P

::Umi Sufira:: said...

As, kasik can la tuan rumah nak ngaku sweet..ekekeke..memang sweet pun..
Intan, dulu kecik2 selalu makan gula ke apa? ekekeke..eh As tu tak sudah2 ngan mode nak baby girl dia..cepat2 produce la As oi..:)

P/S: Ni namanya komen kutuk 2 orng sekaligus..:P lariikk!!!!

Ealyie said...

aina sungguh gonjeng even bertudung nan ayu gituuu... hahahaha..
tu lagi sorg tu mak hajah ke pak haji beb??? ekekekeke..

p/s: aku nak booking 2-2 bolihh kaa???

Sayang.Ibu said...

mimi..kahkahkahhh.... mak no komen nyahhh... ;p

ely... nak booking nanti aku email borang permohonan ekkk...;p